Servicii electronice

Serviciul Fiscal de Stat şi Î.S.”Fiscservinform” desfăşoară seminare de instruire pentru contribuabili

În perioada 22.10.2014-29.10.2014, colaboratorii Serviciului Fiscal de Stat şi ai Î.S.”Fiscservinform” vor desfăşura seminare de instruire în cadrul IFS din municipiul Chişinău. Scopul lor se axează pe informarea detaliată cu privire la serviciile electronice fiscale şi beneficiile pe care le implică utilizarea acestora. Începînd cu 22 octombrie, colaboratorii Serviciului Fiscal de Stat, în comun cu reprezentanţii Î.S.”Fiscservinform” vor desfăşura seminare de instruire în IFS din municipiul Chişinău. Scopul acestor instruiri este de a informa mai detaliat contribuabilii cu serviciile electronice fiscale, avantajele lor şi modalitatea de utilizare. Astfel, seminarele, care au loc în cadrul Direcţiilor de administrare fiscală pe diferite sectoare din mun. Chişinău, vizează informarea publicului despre următoarele subiecte:
  • „Declaraţie electronică” – specific, utilitate, beneficii;
  • „Contul curent al contribuabilului” – serviciu electronic de vizualizare şi verificare a situaţiei curente privind restanţele sau sumele plătite în plus la Bugetul Public Naţional;
  • Publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” – instrument de promovare a poziţiei oficiale a SFS în public.
De asemenea, ţinînd cont de faptul că SIA „e-Factura” este un serviciu electronic cu un nivel sporit de importanţă, fiind totodată unul foarte complex, participanţii la seminar au fost instruiţi detaliat privind modul de funcţionare a sistemului. Organizatorii au oferit contribuabililor oportunitatea de a adresa întrebări cu privire la serviciile electronice fiscale. Respectiv, pentru o informare amplă, participanţii la seminar au primit consultaţiile necesare şi diverse materiale informaţionale. Pentru informaţii suplimentare cu privire la serviciile electronice fiscale, contactaţi Centrul Unic de Apel al SFS, la numărul de telefon 08000 1525 sau vizualizaţi pagina web servicii.fisc.md.

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat

2221 vizualizări

Data publicării:

24 Octombrie /2014 14:29

Domeniu:

Servicii electronice

Etichete:

seminare | SFS | Fiscservinform

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon