avatar
Было бы здорово, если бы в содержание операций указали корреспонденцию счетов
avatar
В связи с переходом на новые НСБУ (с 1 января 2014), многие бухгалтера выражают свои недовольства, и не готовы к данным переменам. Причина заключается не в квалификации сотрудников бухгалтеров, а Министерстве Финансов. Данное положение нужно было ввести уже во втором квартале 2013 года, чтобы было время изучить новую методологию бухгалтерского учета с применением нового плана счетов, а также модернизировать программные обеспечения и многое другое. На все нужно время. На все нужно время!!!
avatar
Спасибо, за такие подробные разъяснения! Буду читать Ваши уроки и дальше!
avatar
Bravo!!1:)
avatar
ca pentru prima data nu rău, doar ca emoții prea multe :)
avatar
Colectivul de redactie al PP «Monitorul fiscal FISC.md aduce sincere felicitari cu prilejul acestui eveniment important si va ureaza multa bafta in activitatea dvs zi de zi.
avatar
Приказ от 13 августа 2013 года, опубликуют все материалы в январе-марте 2014 года (дай бог!), а вступает в действие с 1 января года. Когда бухгалтера будут осваивать все это и когда успеют изменить программы для компьютеров и установить их? Кто-то об этом думает? Или у нас совсем не осталось в Министерстве финансов НОРМАЛЬНЫХ людей?! А отчеты за январь 2014 года нужно будет сдавать по-новому!!!
avatar
Suntem totalmente de acord cu părerea dvoastră!
avatar
ar fi binevenita practica data si pentru RM in special la nunti, cumatrii, inmormintari si alte ceremonii unde mesele se rup de bucate in exces de unde ulterior o mare parte a bucatelor ramase ajung la gunoi ori in cel mai bun caz sunt date la porci. Astfel, ca sa nu ne prefacem in porci ar fi bine sa fim mai rezervati, calculati in cele ce consumam si cit consumam, poate astfel devenim ceva mai bogati si bine facuti :)
avatar
dear fi nu mai in piata aceste nereguli, vedeti ce se intimpla pe Stefan cel Mare la tarabele unde se comercializeaza bauturi racorutoare, inghetata si altele..nici pomina de ACC, trebuie de intreprins actiuni concrete si toate sa fie mediatizate si atunci poate lucrurile se vor schimba.
avatar
Numărul 4(14) a publicației periodice Monitorul Fiscal FISC.MD monitorul.fisc.md/shop/archive/mf_nr14_2013.html
avatar
atunci noi tot suntem Greci fiindca in mediu salariul anual a unui angajat, in RM, este sub valoarea de 6000 euro anual. Ura suntem europeni :)
avatar
In decurs de citeva zile va fi plasat pe site si respectiv va fi disponibil pentru comandă, pentru ca sa nu asteptati apelati direct la FSI nr 822031. Va multumim pentru interesul acordat!
avatar
Felicitari, cind v-a fi disponibil in magazin (Comanda online)?
avatar
Se preconizeaza sa fie disponibil din trimestrul IV 2013.
avatar
Care este data lansarii acestui serviciu? Deja de mai mult de un an acest serviciu se elaboreaza...., iar contribuabilii in continuare trebuie sa solicite situatii de la angajatii fiscului. Cit despre contribuabilii care au multe subdiviziuni si nu se deservesc la DACM nici nu mai vorbim, cite solicitari si cit timp le ia ca sa primeasca soldurile pe impozite.
avatar
Felicitari Dnul Platon