30
03 2016
1123

14 zile – acces liber la tot ce face parte din „Monitorul Fiscal FISC.md”

În cinci ani de activitate am atins multe din obiectivele pe care le-am planificat, am devenit mai buni, mai aproape de voi, și mai transparenți. Am reușit să cîștigăm încredere și să oferim siguranță în exactitatea și calitatea informațiilor propuse, să devenim un partener loial afacerii Dumneavoastră.

Drept cadou cu ocazia aniversării noastre din data de 30 martie și sărbătoririi apropiate a Zilei contabilului – 4 Aprilie, venim cu o ofertă unică pentru toți care sunt alături de noi.

începînd cu 30 martie 2016
GRATUIT și NELIMITAT
cele mai recente publicații ale monitorul.fisc.mdTimp de 2 săptămîni, toate materialele, ce reflectă poziția oficială a Serviciului Fiscal de Stat, precum și descriu subiectele din domeniul contabilității, care tradițional sunt accesibile doar pentru abonații revistei noastre, vor putea fi vizualizate în mod liber, gratuit și nelimitat de către toți utilizatorii site-ului moinitorul.fisc.md.

Orice persoană care vizitează site-ul nostru va putea avea acces la cele mai recente materiale ale revistei în format electronic, publicate începînd cu 1 ianuarie 2016. Este vorba despre informațiile plasate la rubricile „Documente și comentarii”, „Întrebări și răspunsuri”, toate publicațiile din „SNC noi” și ”Contabilitate practică”, ”Practica fiscală” și ”Consultațiile juridice” privind afacerile și aplicarea legislației fiscale.

Alăturati-vă contribuabililor onești!

Echipa Monitorului Fiscal

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.