09
03 2015
724

„Agromașina” a obținut la „Moldagrotech” o medalie de argint și una de bronz

„Am felicitat deja colectivul cu aceste noi distincții. S-au încheiat marșurile triumfătoare și din nou sîntem dispuși să ne îndeplinim planurile, iar pentru expoziția următoare vom pregăti încă ceva demn de atenție și recunoaștere”, a comunicat pentru NOI.md directorul general al SA „Agromașina”, Oleg Reuleț.

La Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” s-a încheiat a 28-a ediție de primăvară a Expoziției Internaționale Specializate „Moldagrotech”, la care a fost prezentată și producția SA „Agromașina”, care face parte din grupul de companii „DAAC Hermes Grup”.

Principalul constructor al SA „Agromașina”, Iurie Grinenco, a precizat pentru NOI.md că „la fiecare expoziție întreprinderea se străduie să vină cu produse mai perfecționate sau cu ceva absolut nou”. „Nu este o excepție nici această expoziție, la care compania a prezentat publicului un defrișator, proiectat și produs de «Agromașina»”.

Anume acest dispozitiv a obținut medalia de argint la expoziție. Totodată, pentru pulverizatorul modificat, care a fost elaborat anterior, întreprinderea a obținut medalia de bronz.

„În timpul apropiat planificăm să producem o combină pentru recoltarea strugurilor, care nu va ceda cu nimic în fața celor mai bune modele de pe piața mondială, dar va fi mult mai ieftină”, a menționat Reuleț.

via | www.noi.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.