03
11 2014
1078

Antreprenori din Moldova, la Conferinţa CEED din Maroc: A fost o experienţă de memorizat

Conferinţa globală CEED din Maroc a reunit recent zeci de antreprenori din diferite ţări, inclusiv Republica Moldova. Ţara noastră a fost reprezentată de antreprenoarele Angela Gladei, director Total Leasing and Finance şi Otilia Drăguţanu, director Berlizzo Group, precum şi managerul proiectului CEED Moldova, Nelea Motricala. „A fost o experienţă de memorizat, lume din peste 10 ţări, fiecare cu nişa şi activitatea sa. Tematica gernerală a conferinţei - „Double the size of your business” - a fost una destul de interesantă şi fiecare panel îţi sugera câte cel puţin o idee cum ai putea să o faci. Sesiunile de B2B au oferit posibilitatea să facem întâlniri cu potenţiali parteneri şi clienţi, fiind foarte bine organizate”, a declarat Nelea Motricala. În cadrul acestei conferinţe, au fost prezenţi şi doi speakeri de renume Jeff Hoffman şi Victor Hwang. Primul a a vorbit despre brand-ul companiei, ca fiind o „invitaţie de a spune mai multe clientului despre noi, fiecare brand este o personalitate şi ea trebuie să corespundă profilului dat ei şi cea mai importată resursă a companiei este talentul, dar nu banii”. La rândul său, Victor Hwang a vorbit despre cum pot antreprenorii să contruiască Silicon Valley în orice colţ al lumii. „Aceasta este o stare de spirit care se bazează pe oamenii tăi şi care sunt cel mai mare activ”, mai spus Nelea Motricala. Totodată, în cadrul conferinţei a fost desemnat antreprenorul anului, acesta fiind din Slovenia şi care a primit un premiu de 20.000 de dolari.
Şansele pentru antreprenorii din Moldova sunt exact la fel ca şi a celorlalţi candidaţi pentru acest premiu. Important este doar să fie dorinţă de a aplica şi a răspunde la întrebările din chestionar. Personal am revenit cu contacte pentru membrii noştri din generatia a doua CEED Grow şi acum suntem la etapa de stabilire a contactului dintre antreprenori. Deci, oportunităţile sunt diferite, dar scopul este de a stabili noi parteneriate sau a-şi extinde portofoliul, a mai menţionat managerul proiectului CEED Moldova.
Conferinţa Anuală CEED este un eveniment important de networking, care reuneşte membrii reţelei gobale CEED din întreaga lume. Scopul evenimentului este de a prezenta antreprenorii CEED altor antreprenori din reţeaua internaţională, de a facilita oportunităţile B2B, şi de a prezenta antreprenorilor noştri noi pieţe de dezvoltare.

via agora.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.