27
06 2014
1215

Băncile din Moldova și Italia își vor diversifica serviciile de remitere a banilor

Asociația Băncilor din Moldova a semnat recent Memorandumul de Înțelegere cu Asociația Băncilor din Italia. Acest acord va permite cooperarea băncilor din țara noastră cu cele din zonele unde se află mai mulți migranți moldoveni. Scopul Memorandului de Înțelegere este implementarea unor activități de interes comun care vor ajuta la diversificarea serviciilor de remitere de bani.
În conformitate cu prevederile Memorandumului de Înțelegere, Asociația Băncilor din Italia urmează să identifice băncile prezente în zonele unde sunt concentrați migranți moldoveni și să promoveze oferta serviciilor de remitere a banilor către băncile italiene doritoare să fie prezente pe coridorul R.M., iar Asociația Băncilor din Moldova, la rândul ei, urmează să identifice băncile din Republica Moldova și să faciliteze intermedierea dialogului dintre acestea și băncile din Italia, se menționează într-un comunicat al Asociației Băncilor din Moldova.
Memorandumul de Înțelegere a fost semnat în cadrul unei vizite de lucru la Roma, Italia a reprezentanților Asociaiției Băncilor din Moldova, organizată cu suportul Organizației Internaționale pentru Migrație, Moldova.

via agora.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.