Știri

Beneficiază de REDUCERE!

  • Pentru că ne pasă să fii informat,
  • Pentru că ne pasă să fim un suport informațional solid și credibil,
  • Pentru că ne pasă să oferim suport în procesul de relansare a afacerilor afectate de pandemie, venim cu o ofertă avantajoasă!

În perioada 18 mai-30 iunie 2020 „Monitorul fiscal FISC.md” oferă REDUCERE a câte 200 lei la abonamentele ce includ revista în format de tipar. Astfel, pentru 1 an de zile, abonamentul Premium (revistă+acces electronic) costă 1599 lei, iar abonamentul Classic (reviste) - 899 lei. Pandemia globală a schimbat multe reguli de joc, inclusiv ce țin de legislația fiscală.

Au fost amânate unele termene de raportare, instituite moratorii asupra controalelor, aprobate programe de susținere a activităților de întreprinzător, instituite programe de rambursare și subvenționare etc.

Pentru că ne pasă de contribuabili și pentru că dorim să fie la curent cu toate modificările operate în ultima perioadă în domeniul lor de activitate, oferim REDUCERE tuturor celor interesați!

Fii cu un pas înainte, alături de noi!

Prin această campanie, P.P. „Monitorul fiscal FISC.md” își propune să susțină mediul de business, care este afectat de consecințele COVID-19.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

768 vizualizări

Data publicării:

29 Iunie /2020 13:00

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

abonament | stare de urgenta

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon