01
10 2014
1400

Care obstacole, în opinia dumneavoastră, există pentru conformarea fiscală în Republica Moldova?

Stimate contribuabil,

Redacția revistei Monitorul Fiscal FISC.md Vă invită să luați parte în discuția, pe Forumul nostru, a unei teme, pe care am formulat-o în întrebarea «Care obstacole, în opinia dumneavoastră, există pentru conformarea fiscală în Republica Moldova?»

Ideea de a pune în discuție acest subiect a apărut în urmă cu aproximativ doi ani, cînd încă nu dispuneam de o platformă convenabilă pentru discuții deschise cu publicul – site-ul nostru și, în special, Forumul.

Astăzi, ideea noastră este realizabilă din punct de vedere tehnic și, sperăm, socio-psihologic. Așteptăm participarea în această discuție atît a experților din domeniul impozitelor, cît și a cetățenilor, care, conform activităților sale profesionale, nu sunt strîns legați de subiectul propus, dar, ca și orice cetățean al țării noastre, sunt contribuabili și/sau consumatori de servicii publice.

Suntem interesati de sugestii constructive de la diferite categorii de participanți la discuție, pentru că scopul final al acesteia este de a prezenta propunerile lor părților interesate: reprezentanților puterii legislative și executive, în special, Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat și Serviciului Vamal, partenerilor în dezvoltare a Moldovei, ONG-urilor, reprezentantii cărora, de asemenea, sunt invitați să participe la discuție.

Suntem în așteptarea unui dialog competent și interesat, care va fi benefic pentru toate părțile procesului de impozitare și, în cele din urmă, pentru noi toți – cetățeni ai Republicii Moldova.

Discuta pe Forum!

0 comentarii

Autorul a interzis adăugarea comentariilor