04
04 2019
394

Contabilului, cu considerație

Nici o întreprindere, instituţie, organizaţie, mică sau mare, nu poate exercita activitatea fără munca unui contabil — „magicianul” care, prin cunoştinţe şi judecată profesională, contribuie direct la succesul şi dezvoltarea managementului entităţii, bunăstarea acesteia și, respectiv, la funcţionalitatea economiei naţionale.

Stimați contabili,

cu ocazia Zilei Profesionale, P.P. „Monitorul fiscal FISC.MD” exprimă înalta consideraţie şi mulţumiri fiecăruia dintre Dumneavoastră pentru devotamentul, responsabilitatea și dedicația de care dați dovadă în activitatea de zi cu zi și, uneori, în nopțile nedormite. Dumneavoastră asigurați echilibrul între „cât trebuie” şi „cum să asigurăm”, faceți față numeroaselor provocări ale profesiei, de la frecventele modificări ale legislației până la studierea tehnologiilor informaționale performante.

Vă dorim perseverență, ambiții sănătoase, curaj și realizări frumoase. Totodată, vă dorim să aveți parte de apreciere din partea conducerii pentru responsabilitatea și dedicația cu care vă realizați misiunea, dar și înțelegere din partea celor dragi pentru că acordați mai mult timp activității.

Vă asigurăm că Publicaţia Periodică „Monitorul Fiscal FISC.md” va rămâne un bun prieten, care vă oferă știri, comentarii şi analize utile pentru activitatea Dumneavoastră cotidiană și că 24/24 și 7/7 ne aveți alături.


Cu profundă stimă,
Echipa P.P. „Monitorul fiscal FISC.MD”

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.