08
07 2013
2020

Invitaţie la conferinţă de presă: Lansarea paginii oficiale web a publicatiei periodice Monitorul fiscal FISC.md.

Stimaţi reprezentanţi ai instituţiilor mass-media! La data de 9 iulie 2013, Inspectoratul Fiscal Principal de Stat organizează conferinţă de presă cu ocazia lansării versiunii electronice a Publicaţiei Periodice „Monitorul Fiscal FISC.md”, care reflectă poziţia oficială a SFS şi serveşte drept instrument modern de promovare a transparenţei şi politicii de parteneriat între societate şi organul fiscal. În cadrul conferinţei va fi prezentată versiunea electronică „Monitorul Fiscal FISC.md”, vor fi oferite informaţii cu privire la: premisele creării pagini, criteriile de implementare, aspectele tehnice şi modul de utilizare a revistei electronice. În premieră, vor fi prezentate module inedite de informare şi accesare a articolelor publicate din cadrul ediţiilor anterioare, documentelor legislative, scrisorilor şi ordinelor emise de către organele fiscale. Versiunea electronică este completată cu un set de servicii de comunicare şi interacţiune de socializare utilizate pe internet, despre care la fel veţi afla în cadrul conferinţei de presă. Detalii cu privire la subiectele nominalizate vor fi expuse de către dl Ion PRISĂCARU, şef al IFPS, dl Gheorghe COJOCARI, şef-adjunct al IFPS, preşedinte al Colegiului de redacţie a Publicaţiei Periodice „Monitorul Fiscal FISC.md” şi dl Vitalie COCEBAN, administrator al Î.S.”Fiscservinform”. Evenimentul se va desfăşura în sala de şedinţe a IFPS, etajul 2, str. Cosmonauţilor 9. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-ne la numărul de telefon 822-022 sau vizualizaţi paginile web fisceservinform.md, servicii.fisc.md, monitorul.fisc.md
Abonează-te la contul publicației Monitorul fiscal FISC.md în rețelele sociale din Facebook și Twitter: o banda unică pentru informații de valoare despre impozite, economie, afaceri și management.

Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.