18
10 2013
1088

Miniştrii economiei și comerțului din ţările Uniunii Europene discută, în Luxembourg, acordurile de liber schimb cu Moldova, Ucraina şi Georgia

Miniștrii economiei și comerțului din ţările Uniunii Europene se întâlnesc astăzi, în Luxembourg, cu miniştrii de externe din Ucraina, Republica Moldova și Georgia, pentru a discuta viitoarele acorduri de liber schimb, înainte de summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius, care se va desfăşura la sfârşitul lunii noiembrie. Reamintim că Pirkka Tapiola, şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, a explicat, zilele trecute, că Acordul de Liber Schimb va oferi mai multe posibilităţi Republicii Moldova, însă pentru ca acestea să fie obţinute prevederile Acordului trebuie să fie aplicate pe deplin.
„Acest Acord va permite ca economia Moldovei să fie mai competitivă, să fie create noi locuri de muncă, să fie atrase noi investiţii. Toate astea vor fi posibile doar dacă acordul va fi pe deplin implementat. Aici mă refer la aplicarea legislaţiei, nu doar la adoptarea ei”, a spus Tapiola.

via www.24h.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.