News

Redacția revistei „Monitorul Fiscal FISC.md”: schimbări, intenții și abonament pentru anul 2015

Vinerea trecută, revista „Monitorul Fiscal FISC.md” a dat startul primei întîlniri neoficiale, în cadrul căreia au participat autorii din SFS, care reflectă în revistă poziția oficială a organului fiscal, și echipa de redacție tehnică. Avînd la baza sloganul “În oricare relație rezultatul întotdeauna este mai mare decît suma părților implicate”, întrunirea a demonstrat intenția tuturor participanților de a colabora în scopul creării unui produs demn de încrederea contribuabililor.
Revista a împlinit deja 3 ani și putem spune că stă ferm pe picioare, deși este la o vîrsta în permanentă dezvoltare și perfecționare. De aceea, în ajunul lansării Abonamentului pentru anul 2015, am venit cu ideea să ne convocăm într-o discuție comună, referitor la planuri, idei și inițiative noi. Aș dori să vorbesc și despre un produs nou. Acest produs este ediția electronică a revistei. Menționez, că odată cu lansarea acesteia, autorii noștri au posibilitatea de a se manifesta în mai multe ipostaze: ducerea blog-ului personal, discuția nemijlocită cu contribuabilii, pentru ca împreună să atingem cele mai înalte rezultate, – a salutat particpanții dnul Vitalie Coceban, Administratorul Î.S. „Fiscservinform” – fondatorul P.P. „Monitorul Fiscal.FISC.md”.
Pe parcurs, într-o atmosferă neoficială, la o ceașcă de cafea, autorii au avut discuții cu echipa tehnică, care elaborează macheta ediției în varianta tipărită și dezvoltă versiunea electronică. În acest context, dna Marina Şichirliiscaia, redactor-şef al P.P. „Monitorul Fiscal.FISC.md”, a spus:
Suntem siguri, că anume acum, peste 3 ani de la crearea revistei și un an de la lansarea versiunii electronice a acesteia, este momentul potrivit să ne cunoaștem mai bine unii pe alții, să ne apropiem și să ne unim forțele, pentru a merge înainte, a atinge un alt nivel. Din start, sarcina revistei s-a cizelat în formarea unei platforme de comunicare între Serviciul Fiscal de Stat și contribuabili. Ca acest lucru să devină posibil, echipa tehnică a creat condițiile și instrumentele necesare pentru o astfel de comunicare. A venit timpul, ca în comunicarea pe site-ul www.monitorul.fisc.md să fie implicați și inspectorii fiscali, autorii, care nemijlocit reflectă poziția oficială a SFS pe paginile revistei.
După cum a menționat Victor Cioclea, partenerul tehnologic RTS, astăzi site-ul monitorul.fisc.md dispune de mai multe posibilități de accesare a informației cu caracter fiscal și economic. Aceasta e posibil graţie unor instrumente de comunicare, cum ar fi Blog-ul personal, care reprezintă o posibilitate unică pentru utilizator să-și publice comentariile la legislație, viziuni, idei, experiențe, și Forumul fiscal – un instrument, pe care folosindu-l contribuabilii pot comunica între ei, precum și să adreseze întrebări funcționarului fiscal (autorului articolului), nemijlocit, şi să creeze teme și discuții în grup. Reieșind din aceste considerente și avînd în vedere dezvoltarea rapidă a site-ului în anul 2014, managerul pe marketing al publicaţiei, Aurel Samoilă, a prezentat două oferte de Abonament pentru anul 2015, care includ atît versiunea de tipar a revistei, cît și cea electronica, în pachet cu versiunea pe hîrtie:
Pentru anul viitor sunt propuse două oferte avantajoase de abonare la „Monitorul Fiscal FISC.md”, adresate celor fideli tradiţiei (Abonamentul CLASSIC) şi celor precauţi (Abonamentul PREMIUM). Abonamentul CLASSIC include toate edițiile revistei Monitorul Fiscal FISC.md, publicate în decurs de un an, inclusiv și Codul Fiscal pentru anul 2015, și oferă posibilitatea informării zilnice privind materialele publicate pe portalul http://monitorul.fisc.md. Abonamentul PREMIUM, în afară de cele sus-menționate, conține și posibilitatea de a comenta articolele de pe site, de a adresa întrebări de ordin fiscal funcţionarilor din cadrul IFPS, de a creea blog-uri personale pe site, de a beneficia de accesul la Forumul fiscal, la materiale de ordin contabil, aplicații practice sub forma de text și lecții video, dar și la accesul on-line la toate edițiile revistei publicate, precizează acesta.
În afara de aceste două pachete, există și propuneri promoționale. Astfel, procurînd abonamentul în cadrul Centrelor de Conectare Regională (CCR) a Î.S. “Fiscservinform”, benefeciați de un preț special la pachetul PREMIUM. A doua ofertă este creată pentru abonații fideli (FIDELITATE) și presupune abonarea la pachetul PREMIUM la prețul pachetului CLASSIC. Astfel, plătind mai puțin, primiți mai mult.
Mi-aș dori ca aceste întîlniri să devină o tradiție, să ne gîndim împreună, cum putem îmbunătăți produsul nostru comun – revista „Monitorul Fiscal.FISC.md”, a spus pe final redactorul-șef al PP „Monitorul Fiscal.FISC.md”.
Redacția revistei aduce sincere mulțumiri localului Tucano Coffee Brasil, care a găzduit prima întrunire a echipei tehnice cu autorii revistei.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

2199 views

The date of publishing:

19 September /2014 09:09

Domeniu:

Noutăți

Tags:

Monitorul fiscal FISC.md

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon