20
06 2022
433

Salariile oferite de angajatori pentru locurile de muncă vacante

Cel mai plătit loc de muncă vacant, conform Topului realizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, este cel de inginer DevOps, pentru care se propune un salariu maxim de 40 mii lei.
 
În top urmează salariile de 25 mi lei, oferite de angajatori la ocuparea locurilor vacante de programator și agronom (la Florești).
Salarii maxime de 20 mii lei se promit la angajarea în funcțiile vacante de consultant, mecanic auto, diriginte șantier, conducător de autocamion, specialist în testare de software, strungar.

 

Agenții economici propun salarii între 16-19 mii lei pentru funcții vacante precum medic specialist (IMSP Spitalul Raional Cantemir, IMSP Spitalul Raional  Râșcani și Spitalul Clinic Militar Central), manager de oficiu, conducător de autocamion.

 

De asemenea, se oferă salarii maxime de 15 mii lei pentru persoanele care se vor angaja în funcțiile vacante de director financiar, manager de proiect, inginer electrician, analist sisteme informaționale, conducător auto (IM Parcul Urban de Autobuze), lăcătuș, sudor, electrogazosudor, șef în industrie, magaziner, electromecanic ascensoare etc.

 

Cu salarii maxime de 14 mii lei vor fi remunerate persoanele care se vor angaja în funcțiile vacante propuse de unii angajatori de strungar la prelucrarea metalelor, mașinist la mașina de turnat beton, inginer tehnolog, medic specialist.

 

În topul celor mai bine plătite locuri vacante sunt incluse salariile de 12 mii lei, care se propun pentru manageri de proiecte informatice, montatori linii cu cablu, mașiniști, spălători vehicule, medic specialist, cusător articole marochinărie, cusător industrie ușoară, precum și salarii de 11 mii lei pentru funcțiile vacante de contabil-șef, medic medicina de familie, șef secție/sector, bucătar, muncitor auxiliar.

 

Topul este încheiat cu salariile de 10 mii lei, propuse de unii agenți economici la angajarea operatorilor, managerilor în publicitate și marketing, experți în metrologie, bucătari, programatori, medici specialiști, mașinist la buldozere etc.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.