Știri

Stagii de practica in Italia pentru studentii si elevii din domeniul turistic- hotelier si alimentatie publica

Societatea Europe3000 SRL cu sediul in Bergamo, Italia in colaborare cu scolile hoteliere italiene promoveaza stagii de practica in Italia. Aceste proiecte prevăd stagii de formare practică pentru elevii înmatriculați la instituțiile de învățământ cu profil turistic/ hotelier si alimentație publică , cu durata de 3 până la 6 luni, în perioada de vară sau iarnă, în structuri hoteliere şi restaurante din Italia și sunt dezvoltate de către agenţia noastră de mai bine de 10 ani. Elevii şi studenții care participă la aceste proiecte au posibilitatea de a-şi îmbogăţi cunoştinţele practice de bază, dar şi de a învaţa limba italiană şi tehnicile de preparare şi servire ale produselor agro-alimentare italiane. Conditiile proiectului:
  • studenti/elevi cu varsta peste 18 ani
  • durata stagiului: de la 3 la 6 luni in domeniile: barman, chelner, bucatar, receptie.
  • stagistul va primi o indemnizatie pt acoperirea cheltuielilor de 450 euro lunar
  • cazarea si masa(de trei ori pe zi) sunt gratuite
  • studentul va fi inscris la o scoala hoteliera in Italia, care va pregati toate actele pentru stagiu, va incheia pe numele studentului o asigurare impotriva accidentelor la locul de munca si ii va emite la sfarsit atestatul de participare la stagiu.
  • Agentia Europe 3000 va fi la dispozitia studentilor pe toata durata stagiului si le va pune la dispozitie numarul de telefon al traducatorului de limba romana pentru eventuale probleme.
În acest moment, colaborăm cu 80 de unităţi şcolare străine din următoarele ţări: Slovacia, Letonia, Polonia, Lituania, Republica Cehă, România, Estonia, Spania, Bulgaria, Malta, Albania, Croația, Danemarca, Finlandia și Ungaria și suntem dispuşi să oferim referenţe ale şcolilor si ale studentilor care deja au participat la acest proiect. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne scrieti la adresa: rodica_gal@yahoo.com link-uri utile: www.europe3000.it sau stageeurope3000.wix.com

via www.civic.md

1487 vizualizări

Data publicării:

31 Decembrie /2014 10:22

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

stagii | colaborare | institutii | învăţămînt

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon