Electronic services

Cum poti verifica si monitoriza activitatea companiilor din RM?

Răspunsul la această întrebare este oferit prin intermediul proiectului eData, care a fost creat  cu scopul de a prezenta informații veridice și actualizate despre persoanele juridice ce activează în cadrul legal al Republicii Moldova.

Prioritatea  proiectului se axează pe furnizarea celor mai actuale date de business, precum și instrumente simple online pentru agregarea/comasarea și analiza acestora.

Datele agregate în sistemul eData sunt utilizate doar din izvoare publice, ce constituie date cu caracter deschis și care sunt oferite de către autoritățile publice, în format conceput pentru a fi citit de calculator, la un nivel dezagregat. Cu toate acestea, datele nu conțin informații personale, secrete comerciale sau secrete de stat.

Astfel, orice persoană fizică sau juridică poate reutiliza documentul pus la dispoziție de o autoritate sau instituție publică în conformitate cu Condiţiile de accesare şi reutilizare a informaţiilor din sectorul public. Toate datele sunt actualizate lunar din surse oficiale ce oferă acces la date deschise, precum sunt date.gov.md.

Cine sunt beneficiarii platformei eData?

 

Contabilii - panificarea fiscală, pregătirea și depunerea rapoartelor contabile, fiscale și de gestiune, simplifică interacțiunea și verificarea agenților economici, contribuind astfel la reducerea riscurilor fiscale și financiare.

Directorii și administratorii de companii - căutarea avansată a informației despre partenerii companiei Dvs., cu posibilitatea de a verifica credibilitatea acestora, va permite luarea deciziilor importante/strategice, mai rapid și mai eficient, având drept rezultat dezvoltarea durabilă a instituțiilor pe care le administrați.

Departamentele financiare - ținând cont că datele deschise sunt furnizate cu regularitate, veți avea posibilitate de a analiza în câteva clipe informațiile furnizate de pe portal. Adițional tot profilul companiei este expus într-o singură pagină, inclusiv cu rapoarte financiare.

Managerii de logistică - activați doar cu furnizori de încredere! Informațiile despre companie includ informații despre capitalul autorizat, durata de viață a companiei, licențele disponibile și de asemenea, ajută la identificarea companiilor potențial problematice (de exemplu, schimbarea adresei juridice sau fondatorii și directorii companiilor)

Managerii de vânzări - identificarea clienților potențiali poate derula mai simplu, datorită unui catalog CAEM. După tipul de activitate, obțineți o listă completă de companii clasificate după industrii doar în câteva clipe.    

       

Departamentele de Securitate - eData oferă posibilitatea de a urmări online informații despre modificările companiei, de a verifica istoricul acesteia, ceea ce permite departamentului de securitate să efectueze verificări operative asupra anumitor cazuri și să diminueze potențialele riscuri.

Departamentele de analiză și planificare - un instrument puternic pentru analize și legături încrucișate întru identificarea mai rapidă a „întreprinderilor de o zi” , a organizațiilor afiliate și a altor contractori care necesită o atenție sporită.

Tipul datelor?

Sistemul eData conține date cu privire la rapoarte financiare, care sunt disponibile pentru anii 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 și atribuite următoarelor entități:

  • Anul 2015 – 48425 entități
  • Anul 2016 – 48638 entități
  • Anul 2017 – 51555 entități
  • Anul 2018 – 53590 entități
  • Anul 2019 - 42560 entități

 
Adițional poți obține informații:

 

  • Venitul din vânzări
  • Numărul mediu de persoane din cadrul companiei
  • Profitul companiei


Cum poți obține acces la baza de date?

           
Prioritatea noastră este simplificarea acțiunilor de verificare și monitorizare a companiei Dvs., de aceea, în momentul de față serviciul este gratuit!

 

Pentru a beneficia de opțiunile oferite de sistem, înregistrează-te AICI.


via | edata.biz

2316 views

The date of publishing:

01 September /2020 11:27

Catalogul tematic

Servicii electronice | Noutăți | Contribuabilii Mari | Persoană juridică

Tags:

eData | companii | companii de constructii | companii farmaceutice | Baza de date RM

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon