27
09 2019
517

Amortizarea în scopuri fiscale

Modalitatea de calcul a amortizării în scopuri fiscale a intrat OBLIGATORIU în vigoare din 1 ianuarie 2019! De ce ar trebui să vii la acest curs?
  • Nu ești sigur că cunoști modalitatea de migrare la metoda lineară de calcul a amortizării?
  • Dorești să afli particularitățile de calcul a amortizării conform noii metode?
  • Dispui de active luate în leasing, prin subvenționare, cu finanțare din credite?
  • Dorești să vedeți studii de caz exemplificate și detaliat explicate?
Dacă răspunsul este afirmativ – este un motiv să participați la seminarul organizat de VIOSER Trainings and Events! Programul cursului: 1.Noțiuni generale aferente amortizării în scop fiscal. Baza legislativ-normativă 2.Migrarea activelor amortizate la noua metodologie de calcul a amortizării în scop fiscal până la momentul tranziției 3.Calculul amortizării în scop fiscal în cazul suportării cheltuielilor de reparație a mijloacelor fixe proprii 4.Calculul amortizării în scop fiscal în cazul suportării cheltuielilor de reparație a mijloacelor fixe utilizate în baza contratelor de leasing operaţional, locaţiune, concesiune, arendă, comodat, sublocaţiune. Modalitatea de determinare a rezultatului fiscal ca urmare a comercializării mijloacelor fixe 5.Calculul amortizării mijloacelor fixe primite cu titlu gratuit, sau cu finanțare parțială, inclusiv sub formă de subvenționare. Amortizarea mijloacelor fixe exploatate parțial sau sezonier pe parcursul perioadei fiscale 6.Alte aspecte 7.Studii de caz Formator: - Sergiu Rumleanschi, partener Vioser Consulting, fondator Vioser Trainings & Events, Certificat DipIFR, student ACCA, 15 ani experienţă în domeniul financiar-bancar și contabil Detalii curs: Când: 28 octombrie 2019 Locația: or. Chișinău, Str. Mitropolit Varlaam 65, et. 4, of. 419 Investiție:
  • 915 MDL până la data de 21 octombrie
  • 1145 MDL de la 21 octombrie
Investiția include: - ore de curs, - Materialele de lucru, - Consultația specialistului, - Pauzele de cafea, - Certificat de participare. Pentru înregistrare completați formularul sau ne contactați la nr. de telefon: 069835556 sau 068655546 Parteneri: Monitorul fiscal FISC, AFISHA.MD

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.