21
12 2020
529

Aspecte fiscale aferente domeniului IT

Un webinar special dedicat problemelor fiscale și contabile cu care se confruntă companiile IT în general și rezidenții parcului IT în particular va avea loc pe data de 28 decembrie 2020. Evenimentul este organizat de Jizdan & Partners și Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști (ACAP) și va avea loc prin intermediul platformei online Zoom. Înregistrarea poate fi efectuată aici sau la adresa: office@jizdan.md.


Webinarul va întruni experți în domeniile contabilitate, audit și IT, precum și un invitat special din cadrul Casei Naționale de Asigurări Sociale:
• Andrei Jizdan - managing Partner Jizdan & Partners, contabil-consultant
• Iuliana Țugulschi - auditor, CAP, doctor în economie
• Ecaterina Cechina - director financiar S.A. Bucuria, doctor în economie.În cadrul webinarului vor fi abordate următoarele subiecte:
• Companiile IT și comerțul electronic: magazine online, instrumente e-Commerce, metode de plată online etc.;
• Calcularea costului softurilor elaborate/serviciilor prestate. Contabilitatea costurilor de producţie în IT;
• Impozitul unic: situații interesante și neordinare privind impozitul unic;
• Aspecte fiscale privind tranzacțiile de import și export de servicii, software etc. Întrebări fiscale privind TVA și restituirea TVA;
• Aspecte privind asigurarea socială, calculul indemnizațiilor, întocmirea IPC18 și IPC21;
• Probleme și dileme cu care ne-am confruntat fiind supuși auditului. Pregătirea pentru verificarea anuală.

Totodată, participanții au posibilitatea să expedieze în prealabil întrebările la care așteaptă răspuns de la experți la adresa: office@jizdan.md.

P.P. ”Monitorul fiscal FISC.md” este partener informațional al evenimentului.

Costul de participare la eveniment constituie 300 lei.

Rechizitele bancare pentru transfer: JIZDAN & PARTNERS SRL, c/f: 1015600006195, IBAN: MD66EX000002251687684MD2, B.C.”EXIMBANK” S.A. Suc. nr.11, BIC: EXMMMD22436.

Informații suplimentare despre webinar puteți obține la numărul de telefon: 0 681 581 67

Despre organizatori:

- Jizdan & Partners este o companie notorie de consulting focusată puternic pe sectorul IT, oferind un spectru larg de servicii contabile, juridice, HR și audit. Portofoliul nostru de clienți include peste 20 companii IT locale și internaționale, din care deja o bună parte aplică cu succes facilitățile fiscale prevăzute pentru rezidenții parcurilor IT.


- ACAP este o asociație obștească, necomercială, de interes public, recunoscută de mai multe corpuri profesionale internaționale. Pe parcursul a 24 ani de activitate a întărit profesia contabilă și a contribuit la dezvoltarea unei economii puternice prin elaborarea și promovarea aderenței la standardele profesionale de înaltă calitate.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.