15
12 2015
1054

Bizz Forum 2016, despre succes în afaceri, campanii de marketing, investiții și cum să creezi o echipă de vis

Pe 21 ianuarie, la Chișinău va avea loc cel mai important eveniment business al anului – BIZZ FORUM. Acesta este la cea de-a doua ediție. Prima dată a fost organizat în cadrul expozițitiei B2B Expo din această toamnă, care a avut un mare succes. De asemenea, a fost unul dintre cele mai populare evenimente al expoziției. BIZZ FORUM, însă, va dura întreaga zi, iar speakerii evenimentului sunt de talie internațională. În comparație cu alte conferințe de business din Chișinău, scopul BIZZ FORUMului este să ofere un conținut calitativ, format pe baza experienței de afaceri a speakerilor. Astfel, gazdele ediției 2016 ale evenimentului sunt:
  • Ion Sturza, care va mărturisi cum a obținut succes în afaceri și care sunt succesele gestionării eficiente ale acestora;
  • Lorand Soares Szaz, va împărtăși secretele creării unei campanii de marketing care aduce rezultate;
  • Marius Ghenea, celebrul business angel român va oferi 20 de modalități de finanțare și investiție a afacerii tale;
  • Vladimir Marinovici, unicul speaker care nu va vorbi în limba română, este un top-manager celebru în Rusia, în prezent fiind business trainer. Vladimir Marinovici te va ajuta să creezi o echipă de vis, care să-ți aducă rezultate.
Pe lângă ideile și doza de inspirație pe care le vor oferi speakerii, evenimentul va avea două pauze de networking. În acest timp vei avea oportunitatea să stabiliţi contacte cu cei peste 300 de participanți ai evenimentului pentru ulterioarele „posibile parteneriate”.

via | eco.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.