19
05 2017
811

Business Planul gata făcut!

Ești antreprenor sau manager de companie? Vrei să-ți dezvolți afacerea sau să obțiii o finanțare? Vioser te invită la un Curs, de la care ieși cu Business Planul gata făcut!

Scopul cursului din 24 Iunie: Elaborarea unui Business Plan profesionist împreună cu o echipă de experți. Beneficiile pe care le obțin tinerii antreprenori: lucru în grup, însuşirea structurii Planului de afaceri, testarea propriei idei de afacere, instrumente practice, care pot fi implementate în orice companie.
Structura cursului:

  1. Conceptul afacerii
  2. Studiul de piaţă
  3. Analiza SWOT
  4. Planul operaţional
  5. Planul de marketing
  6. Planul financiar

În calitate de speakeri a cursului, vom avea trei reprezentanții ai companiei Vioser: Viorica Rumleanschi, consultant în lansarea și dezvoltarea afacerii, 12 ani experienţă în contabilitate și fiscalitate; Sergiu Rumleanschi, 15 ani experienţă în domeniul financiar-bancar și contabil; Cristina Paiu, manager marketing, peste 7 ani experienţă în studii de piață. Fiecare din cei trei specialişti, vin să ofere tot ce este mai bun antreprenorilor şi să le ajute în crearea unui Plan de afacere de succes. Pentru mai multe detalii despre curs, accesaţi aici

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.