13
10 2014
2025

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, susținut de E.P. ”Monitorul Fiscal FISC.md”, a deschis al XXV-lea Campionat de „Ce? Unde? Cînd?”

Duminică, 12 octombrie, reprezentanții ediției periodice ”Monitorul Fiscal FISC.md”, partenerul Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, împreună cu liderii și activiștii Clubului au deschis Campionatul jubiliar de ”Ce? Unde? Cînd?”.

Devenind deja o tradiție, gazda Campionatului a fost Institutul Naţional de Cercetări Economice al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, printre experții căruia sunt foști și actuali jucători ai CUC.

Cînd vezi aproape 300 de copii și tineri, îndrăgostiți de cunoștințe, care se întîlnesc în zilele de sîmbătă și duminică pe parcursul a 7 săptămîni, pentru a-și dezvolta gradul de competență în competiţie cu alţi jucători, primul gînd, care îți vine, este mîndria de aceşti tineri, cărora le aparţine viitorul statului nostru. Apoi, că cunoştinţele şi abnegaţia aceştor tineri va aduce multe beneficii pentru toată țara. Și că adulții, care contribuie la creşterea şi dezvoltarea acestor tineri pe parcursul a 14 ani, sunt cea mai bună parte a societății noastre.

Echipa ”Monitorul Fiscal FISC.md” susține această misiune nobilă de a crește elita intelectuală a țării, se alătură acestei misiuni și le dorește tuturor organizatorilor și participanților Campionatului sănătate și baftă!

La deschiderea Campionatului a fost anunțat un concurs pentru cea mai interesantă întrebare cu caracter fiscal, prezentată de jucători. După condițiile concursului, trei întrebări cîștigătoare vor fi publicate în revista ”Monitorul Fiscal FISC.md” și pe site-ul revistei -www.monitorul.fisc.md.

Jocul «Ce? Unde? Cînd?» constituie principala activitate a membrilor Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Acesta constituie varianta adaptată a unui joc televizat apărut în Uniunea Sovietica și întitulat «Chto? Gde? Kogda?».

Campionatul ”Ce? Unde? Cînd?” este cea mai importantă competiție a Clubului. Campionatul se desfășoara de două ori pe an, toamna si primăvara. La finele Campionatului se stabilește Campioana Clubului. În Campionat, echipele sunt împărțite în trei niveluri valorice – Diviziile (nivelul III), Ligile (nivelul II) și Superliga (nivelul I).

30 imagini

Vizualizarea tuturor fotografiilor ↓

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.