03
03 2021
249

Conferința A&A'21: Contabilitate & Audit

 Într-o economie în tranziție, deciziile financiare și economice fundamentate reprezintă cheia dezvoltării. În acest sens, rolul contabililor și auditorilor este unul crucial și anume de asigurare a plenitudinii și integrității informațiilor financiare utilizatorilor săi. Având activitate la nivel național sau internațional, fiecare companie se confruntă cu provocări în regândirea operațiunilor sale și prezentarea și analiza informațiilor financiare în conformitate cu cele mai bune practici.

Camera Americană de Comerț din Moldova (AmCham Moldova) și Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Moldova (ACAP Moldova) vă invită să participați la Conferința de Contabilitate și Audit A&A CON'21, care va avea loc pe 1-2 aprilie 2021.

Motto-ul A&A CON'21 este "Ne focusăm pe soluții pentru problemele de contabilitate și audit", conferința fiind concepută pentru profesioniștii din contabilitate și audit, directorii financiari, funcționarii publici, mediul academic, comunitatea științifică și alte părți interesate de domeniile contabilității și auditului.

Cele mai recente tendințe naționale și internaționale în activitatea de contabilitate și audit, inclusiv cele ce implică digitizarea activității, etica și integritatea profesiilor de contabil și auditor, erorile contabile depistate în inspecțiile fiscale, regulile privind spălarea banilor, judecata profesională în contabilitate, controlul extern al calității auditului sunt câteva dintre numeroasele probleme cu care se confruntă comunitatea locală a contabililor și a auditorilor.

 

Accesați acest link pentru înregistrare.

 

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.