31
03 2021
748

Conferința de Contabilitate și Audit A&A CON'21

Camera Americană de Comerț din Moldova (AmCham Moldova) și Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Moldova (ACAP Moldova), în parteneriat cu Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) organizează Conferința de Contabilitate și Audit A&A CON'21, care va avea loc pe 1-2 aprilie 2021.

Motto-ul A&A CON'21 este "Ne focusăm pe soluții pentru problemele de contabilitate și audit", conferința fiind concepută pentru profesioniștii din contabilitate și audit, directorii financiari, funcționarii publici, mediul academic, comunitatea științifică și alte părți interesate de domeniile contabilității și auditului.

Limba de lucru a conferinței este româna, a doua limbă fiind engleza. Totodată, va fi asigurată traducerea sincronă în engleză și română pentru persoanele interesate.

În cadrul conferinței vor fi acoperite mai multe subiecte, printre care:

  • cele mai recente tendințe naționale și internaționale în activitatea de contabilitate și audit, inclusiv cele ce implică digitizarea activității,
  • etica și integritatea profesiilor de contabil și auditor,
  • erorile contabile depistate în inspecțiile fiscale,
  • regulile privind prevenirea spălării banilor,
  • raționamentul profesional în contabilitate,
  • controlul extern al calității auditului etc.

În calitate de speakeri sunt reprezentanți ai autorităților publice (Ministerul Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat, Consiliul de supraveghere publică a auditului, Biroul Național de Statistică, Centrul de prevenire și combatere a spălării banilor), organizații internaționale (ACCA, IFAC, World Bank Group), dar și profesioniști în domeniile vizate.

Conferința pe Contabilitate și Audit A&A CON'21este susținută de PwC Moldova, Deloitte Moldova, și Mazars România. Partener media al evenimentului este Monitorul Fiscal FISC.md.

Mai multe detalii despre conferință și pentru înregistrarea la eveniment accesați aici 

   

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.