

Contabilitatea în domeniul alimentației publice
Pentru mai multe detalii accesați aici . Pentru înregistrare accesați aici sau ne contactați la nr. de telefon: 069835556.
1. Actele legislative și normative ce reglementează activitatea entităților în sfera alimentaţiei publice;
2. Modul de elaborare, modificare şi actualizare a politicilor contabile specifice entităților de alimentație publică;
3. Optimizarea fluxului documentelor contabile în cadrul entităților de alimentaţie publică;
4. Particularitățile privind contabilitatea produselor și mărfurilor în entitățile din alimentație publică;
5. Specificul formării preţurilor și calculării costurilor produselor în alimentația publică;
6. Сomponența, contabilitatea și impozitarea veniturilor în alimentaţia publică;
7. Сomponența, contabilitatea și impozitarea cheltuielilor în alimentaţia publică;
8. Răspunderea juridică a persoanelor vinovate pentru încălcarea cerințelor stabilite în sfera alimentației publice.
- Georgeta Covaliov-Rusu - CAP, АССА (DipIFR, IPSAS, Business Valuations, Cert IFR);
- Olga Donciu - CAP, magistru în drept, consultant economico-financiar.
Când: 10 iunie 2022, ora: 09:00 - 17:00
Locația: Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419.
-
Domeniu:
-
Instituție:
Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD", “Vioser Consulting” SRL