05
02 2022
620

Controlul fiscal: drepturile și acțiunile întreprinderii

Eficiența activității întreprinderii pe care o conduceți depinde de managementul calitativ al subdiviziunilor structurale din subordine. Buna calitate managerială se datorează faptului că unele din atribuții sunt încredințate specialiștilor profesioniști din anumite ramuri.

Întreprinderile sunt supuse verificărilor planificate efectuate de către instituții cu drepturi instituționale de control. Rezultatele controlului fiscal depind în mare masură de procedura, atribuțiile și domeniile de control ale organelor de control și de acțiunile/inacțiunile întreprinderii supuse controlului fiscal.

  Grupul de parteneri format din IP „Institutul de Resurse și Analize Juridice", SRL „Legal Audit", SRL „Legal Finance", SRL „Eurostudii” și Institutul Muncii vă invita la serminarul de instruire cu tema: Controlul fiscal: drepturile și acțiunile întreprinderii.

Data: 11 martie 2022;

Durata: 7 ore;

Pret:1200,00 lei.

Locația: mun. Chișinău, str. Zimbrului 10 (Institutul Muncii).

Formator: Illie  Nevmerjițchi - doctor în drept, cercetător științific, practician; președintele  Institutului de Resurse și Analize Juridice.

 

Succesul echipei manageriale pe care o conduceți poate fi un obiectiv de performanță al IP „Institutul de Resurse și Analize Juridice", SRL „Legal Audit", SRL „Legal Finance",, SRL „Eurostudii” și Institutul Muncii.

Detalii: www.legalaudit.md,  e-mail:  legalaudit.md@gmail.com, www.eurostudii.md,

tel.:079001687;  0799-10-240.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.