23
06 2015
729

Cupa șefului SFS la jocuri intelectuale va avea loc pe 28 iunie

Cupa Şefului SFS la jocuri intelectuale, ediţia a II-a, va avea loc pe 28 iunie 2015 (duminică), ora 11.00 (durata — 3-4 ore), în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt (în zona havuzului).

Acest eveniment este organizat de către Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale (Echipa ACORD) în colaborare cu Serviciul Fiscal de Stat şi reprezintă o continuare a evenimentului organizat în premieră în anul 2014, în cadrul căruia a fost desemnată câștigătoare echipa GOOGLE-MOOGLE (mai multe detalii vezi aici — www.cuc.md

Evenimentul va consta în organizarea unui concurs de cunoștințe generale în formatul Cupelor de ”Ce? Unde? Când?”, în cadrul căruia echipele, formate din 6 jucători, întră într-o competiție paralelă de întrebări — răspunsuri. Pachetul de întrebări este format din 36 de întrebări ce vizează o varietate largă de subiecte, inclusiv și subiecte ce țin de finanțe publice și fiscalitate.

Grupul-țintă îl constituie echipele formate prioritar din elevi și studenți, participarea altor echipe fiind, de asemenea, binevenită. Numărul maxim de echipe participante: 25

Cele mai bune 3 echipe și echipa-simpatia juriului vor fi premiate.

În scopul unei bune organizări şi pregătirea unui set optim de materiale distributive, solicităm respectuos înregistrarea prealabilă a echipelor. Înregistrarea va avea loc printr-un comentariu cu numele echipei la această știre — www.cuc.md.

Participarea este gratuită!

via | www.fisc.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.