09
01 2019
727

Discuții și cazuri practice din contabilitate, finanțe, fiscalitate: Debit. Credit la o cafea

Proiectul „Dt/Ct la o cafea” vine ca o solicitare a persoanelor din comunitatea PROACTIVE, care își doresc să se dezvolte continuu și să își lărgească cunoștințele din domeniul finanțe, contabilitate și finanțe. Prin acest proiect ne propunem să punem în discuții tematici speciale, dar care au o importanță deosebită pentru publicul larg, cum ar fi ”TVA la importul serviciilor”, ”Declararea surselor de venit a persoanelor fizice”, ”Responsabilitățile în fața organelor de drept” etc. În acest context, în fiecare lună vom organiza câte un astfel de eveniment, la care vom discuta o tematică anume. Vom avea invitați speciali și vom dezbate tematici interesante într-un climat lejer. Proactive te invită la o cafea însoțită de discuții constructive și productive, cu și pentru contabili, șefi-contabili, economiști, directori, dar și alte persoane cu interes față de tema abordată. Accentul principal este pus pe crearea schimbului de experiență și generarea de idei inovatoare în domeniul contabilității, fiscalității și finanțelor. La data de 17 ianuarie 2019 organizăm primul eveniment marca „DT/CT LA O CAFEA” cu tematica “Întocmirea raportului TFD 19. Modificări și rectificări”. La acest eveniment vom discuta despre:
  • Diferențele între dările de seamă TFD 13 și TFD 19
  • Nuanțe specifice la completarea raportului TFD 19
Data: 17 ianuarie 2019 Invitat special: Rodica Cușmăunsă - trainer Proactive Consulting, contabil-șef, dr.conf.univ. De ce să fii prezent la eveniment?
  • Networking calitativ;
  • Atmosferă lucrativă;
  • Schimb de experiență cu specialiști în domeniu.
Acest tip de eveniment oferă oportunitatea să cunoști participanți din alte comunități și companii, care pot deveni resurse valoroase pentru recomandări și bune practici. Comunicarea este cea mai bună metodă de a aborda orice temă, problemă, idee, majoritatea oaspeților acestui eveniment pot să-și ofere ajutor reciproc și inspirație în consolidarea ideilor, atunci când se cunosc mai bine. - Dezvoltare personală și profesională. Contribui la dezvoltarea ta și descoperi noi instrumente și trucuri practice pe care le poți implementa chiar a doua zi. - Analiza și studiul numeroaselor probleme, dezbaterea temelor care te frământă; Persoană de contact: Cătălina 078693000; contabil@pro-active.md.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.