15
03 2016
796

Е-abonamentul „Monitorul Fiscal FISC.md” - cadou cu ocazia primului cincinar al revistei

Revista „Monitorul Fiscal FISC.md” împlinește în curând (30 martie 2016) un cincinar de activitate.

De cinci ani venim să Vă familiarizăm cu cele mai noi modificări ale legislației în domeniul afacerilor, comentarii utile și inedite ale specialiștilor fiscali privind aplicarea normelor legale din domeniul fiscal.

Revista satisface necesitățile contabililor și a oamenilor de afaceri și oferă informații utile ce țin de practica internațională din domeniul fiscal și contabil.

Ne simțim mândri că sunteți alături de noi și Vă mulțumim pentru fidelitate.
Dacă sunteți unul dintre cei ce apreciază activitatea noastră în general și pagina noastră pe Facebook în particular, noi Vă dăruim unul din cele 5 E-abonamente pe care le vom extrage pe data de 28.03.2016.

Pentru a intra în concursul nostru este necesar să parcurgeți următorii pași:

  1. Apreciați cu LIKE pagina noastră și fiți la curent cu noutățile utile pentru activitatea Dvs!
  2. Dați SHARE postării de concurs de pe pagina noastră pe Facebook.


Concursul se va desfășura în perioada 15.03.2016 — 25.03.2016 (24:00, ora Moldovei). Câștigătorii vor fi determinați cu ajutorul generatorului de numere aleatorii Random.org din rândul celor care se vor înregistra la concurs și vor îndeplini pașii de mai sus.

Mai mult ca atât, cei 5 norocoși vor fi invitați să participe la evenimentul festiv organizat de revistă pe data de 30.03.2016, sub genericul „5 ani alături de contribuabilii onești”, unde vor fi înmînate Certificatele pentru abonament electronic gratuit la revista „Monitorul fiscal FISC.md”.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.