15
09 2020
338

e-TAXCON’20 - conferință internațională cu tematică fiscală

Consiliul Economic invită, din numele Asociației Patronale „Camera de Comerț Americană din Moldova” (în continuare „AmCham Moldova”) la conferința e-TAXCON’20 - o conferință internațională cu tematică fiscală, dedicată atât comunității profesioniștilor fiscali din cadrul AmCham Moldova, cât și altor persoane cointeresate (comunitatea de afaceri, în ansamblu, autorități guvernamentale, mediul academic și științific, membrii altor AmCham-uri coorganizatoare ale panelului special).

 

Scopul e-TAXCON’20 este de a asigura o platformă de interacțiune dintre specialiștii în domeniul fiscal și financiar, atât de nivel local, cât și internațional.

 

Conferința va avea loc ONLINE pe data de 17-18 septembrie și va fi una GRATUITĂ mulțumită contribuțiilor din partea sponsorilor Conferinței.

Conferința va fi structurată în 4 secțiuni :

 

Secțiunea 1: ARMONIZAREA TVA ȘI ACCIZE LA DIRECTIVELE UE (17 septembrie)
Secțiunea specială : PROVOCĂRILE FISCALE ASOCIATE CU COVID ÎN ȚĂRILE DN EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST (17 septembrie)
Secțiunea 2 : IMPOZITUL PE VENIT: PROVOCĂRI FISCALE
Secțiunea 3 : DIGITIZAREA: PROVOCĂRI FISCALE

 

Fiecare din secțiuni va reuni atât experți locali, cât și experți internaționali, dar și, în mod obligatoriu, un reprezentant al autorităților relevante (Ministerul Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat) subiectului discutat. 

 

Secțiunea specială va fi organizată de comun cu alte 7 AmCham-uri (România, Ucraina, Georgia, Armenia, Ungaria, Bulgaria, AmCham EU) și va acoperi subiecte de interes pentru toți participanții, inclusiv a membrilor din cadrul AmCham-urilor listate.

Programul mai detaliat, speakerii și subiectele acoperite în fiecare secțiune, dar și înregistrarea participanților se va realiza pe pagina dedicată a evenimentului

 

Persoanele înregistrate vor primi și detaliile de conectare la eveniment, odată cu înregistrarea.

 

Conferința va fi organizată în limba română, asigurându-se traducerea sincronă în engleză și rusă.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.