13
07 2015
1054

Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT" promovează activitatea inovațională în sectorul privat

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) vă invită la Expoziția Internatională Specializată „INFOINVENT" ce va avea loc în perioada 25 - 28 Noiembrie 2015. Scopul EIS „INFOINVENT" consta în susținerea și promovarea activității inovaționale, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, promovarea proiectelor de implementare a invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, dezvoltarea cooperării tehnico-științifice regionale și internaționale, încurajarea parteneriatelor business-știinta. EIS „INFOINVENT" reprezintă un mediu ideal pentru întalniri de afaceri între inventatori, cercetători și reprezentanții sectorului real, constituind un eveniment major pentru întreaga comunitate stiintifica și inovatională a țării. Printre obiectivele expoziției se numără: promovarea celor mai bune realizări/elaborări din diverse domenii tehnico-științifice pe piața națională și internațională; acordarea asistenței inovatorilor autohtoni și titularilor de drepturi ai obiectelor de proprietate industrială în promovarea realizărilor lor inovaționale; promovarea întreprinderilor inovative din sectorul businessului mic și mijlociu; facilitarea procesului de atragere a investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic; Tematica expoziției:
  • Invenții, soiuri de plante și design industrial
  • Proiecte inovaționale și de transfer tehnologic
  • Creația tinerilor
  • Produse și servicii inovative (mediul de afaceri din republică - IMM-uri inovațive, bănci, alte categorii de întreprinderi)
  • Industrii creative.
Expoziția este organizată de către Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) și Centrul International de Expozitii "Moldexpo", în cooperare cu Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT). La EIS „INFOINVENT" pot participa instituții/întreprinderi din sfera cercetare-dezvoltare și antreprenoriat, oameni de stiință, inventatori, întreprinzători, profesori, studenți și elevi. Informații referitor la condițiile de participare, inclusiv fișa de înregistrare, formularul pentru includerea în Catalogul oficial al Expozitiei, alte informatii relevante vor fi plasate pe site-ul www.infoinvent.md. www.youtube.com Contacte: Tel.: (37322) 40-05-92, 40-05-93; Fax: (37322) 44-01-19; E-mail: infoinvent_agepi.gov.md.

via | chamber.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.