15
10 2015
665

Lansarea Buletinului electronic al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru trimestrul III, 2015

Pentru organizarea unitară a informaţiei şi o comunicare publică din ce în ce mai orientată către beneficiari, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) acordă o atenţie sporită relaţionării cu partenerii, organizaţiile, instituţiile de pe piaţa muncii şi reprezentanţii mass media.

ANOFM are în vedere că imaginea publică, dar şi susţinerea socială determinată de încrederea în serviciile oferite depinde de vizibilitatea pe care aceasta şi-o creează. În acest sens, pentru a contribui la creşterea gradului de vizibilitate al ANOFM, ne-am propus să lansăm un buletin informativ trimestrial care descrie activitatea desfăşurată atât la nivel central, cât şi local.

Află mai multe despre serviciile acordate de ANOFM, instrumentele moderne de recrutare, cursurile de formare profesională acordate şomerilor, antrenarea la lucrările publice, seminare tematice organizate pentru anumite grupuri ţintă de şomeri, precum şi activităţi realizate de către partenerii noştri, în primul număr al buletinului informativ ANOFM.

www.mmpsf.gov.mdvia | www.mmpsf.gov.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.