04
09 2014
1283

Mesaj de felicitare al ministrului Finanţelor cu ocazia sărbătorii profesionale - Ziua colaboratorului vamal

Stimaţi colaboratori ai Serviciului Vamal,

Cu prilejul sărbătorii profesionale şi aniversării a 23-a de la crearea sistemului vamal naţional, Vă adresează sincere felicitări şi urări de bine pentru misiunea nobilă exercitată şi rezultatele obţinute în partea ce ţine de promovarea şi realizarea politicilor în domeniul vamal.

Această zi deosebită, este un prilej de a aprecia contribuţia fiecaruia dintre Dvs. pentru profesionalismul, devotamentul şi perseverenţa de care daţi dovadă şi pentru atitudinea responsabilă şi aportul personal la dezvoltarea sistemului vamal naţional.

​Apreciez înalt responsabilitatea cu care vă trataţi meseria şi am certitudinea că şi în continuare veţi îndeplini cu devotament şi perseverenţă atribuţiile profesionale.

Contribuţia Serviciului Vamal la colectarea eficientă a taxelor şi impozitelor este incontestabilă. Dumneavoastră, contribuiţi în cea mai mare măsură la dezvoltarea economică a ţării, în ultimii ani fiind marcată o dinamică semnificativă în parte ce ţine de perceperea veniturilor bugetare.

Multă sănătate, fericire, bunăstare şi prosperitate, bucurii alături de cei dragi şi noi performanţe profesionale în activitatea Dvs.

Cu respect,

Anatol Arapu
Ministrul Finanţelor

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.