16
07 2015
1058

Ministerul Educației oferă stagii de practică în domeniul e-Transformării și Informatizării

Ministerul Educației, în colaborare cu Centrul de Guvernare Electronică, propune două stagii de practică în domeniul e-Transformării și Informatizării. Scopul funcției: Stagiarul va asigura implementarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 262 din 15.04.2013 cu privire la pilotarea Sistemului Informatic de gestiune a documentelor și înregistrărilor, în materie de digitalizare a documentelor și înregistrărilor, și va asigura suportul logistic în implementarea Sistemului. Realizarea activităților menționate va asigura digitalizarea documentelor cu caracter normativ ale ministerului. Activități de bază:
  1. Elaborarea planului de digitalizare a documentelor cu caracter normativ emise de Ministerul Educației în perioada 2012-2015;
  2. Digitalizarea documentelor cu caracter normativ emise de Ministerul Educației în perioada 2012-2015;
  3. Actualizarea Sistemului informatic de gestiune a documentelor și înregistrărilor, în materie de digitalizare a documentelor și înregistrărilor (SIGEDIA). Sincronizarea registrului unic al actelor normative din SIGEDIA cu registrele fizice ale actelor normative pentru perioada 2012-2015.
Calificări:
  • Student la ciclul I, Licență;
  • Cunoștințe bune de limba română;
  • Cunoștințe de bază în Excel și în materie de baze de date.
Program de lucru: Orar flexibil – 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămînă, 1-2 luni. Persoanele interesate urmează să transmită scrisoarea de intenție și CV-ul la adresa electronică alex.trubca@edu.md. Termenul limită: 22 iulie 2015.

via | diez.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.