31
10 2019
1189

MoldTax ’20: Conferința Națională pentru Contabili

Anul 2020 vine la pachet cu un set de provocări determinate de modificări în sistemul legislativ, afectând astfel activitatea finanțiștilor și contabililor. Cu această ocazie, ne propunem informarea contribuabililor despre schimbările fiscale și contabile care intră în vigoare de la 1 ianuarie. Am invitat oamenii-cheie din structurile de stat și experți practicieni din domeniu pentru a evidenția scopul hotărârilor prin prisma evoluției la nivel național. Ținta conferinței sunt contabilii, cei mai “necăjiți” de actualizările frecvente din legislație! Vino, întreabă și notează. Nu rata șansa să îți expui părerea! Pe 1 noiembrie, TU ai prioritate. Agenda Conferinței: I. RETROSPECTIVA MODIFICĂRILOR CONTABILE DIN PUNCT DE VEDERE AL STRUCTURILOR DE STAT INVITAȚI: - Parlamentul Republicii Moldova - Ministerul Finanțelor - Serviciul Fiscal de Stat - Casa Națională de Asigurări Sociale - Biroul Național de Statistică II. IMPLEMENTAREA PRACTICĂ A MODIFICĂRILOE PE EXEMPLE CONCRETE
  • Panel de discuții I
  • Calcularea indemnizației pentru incapacitatea temporară de muncă
  • Panel de discuții II
  • Trecerea la metoda nouă de calcul al amortizării în scopuri fiscale
Speakeri: invitați din structurile de stat, contabili practicieni, economiști, inspectori. III. CONTABILITATE vs BUSINESS. ARGUMENTAREA NECESITĂȚII MODIFICĂRILOR - Armonizarea raportării contabile la Standardele Internaționale de Raportare Contabilă - Avantajele si dezavantajele modificărilor pentru mediul de afaceri Speakeri: auditor și consultant, director financiar.

INVESTIȚIE Alege pachetul care ți se potrivește

Early Bird - 89 euro (Inclus în preț: schimb de experiență cu oameni din domeniu, coffee break, mapă cu materiale, lunch break) Group - 69 euro (ÎMPREUNĂ E MAI ACCESIBIL! Inclus în preț:schimb de experiență cu oameni din domeniu, coffee break, mapă cu materiale, lunch break *minimum 4 persoane) Personalized - 109 euro (Inclus în preț: locuri în primele rânduri, schimb de experiență cu oameni din domeniu, coffee break, mapă cu materiale, lunch break) Data: 1 noiembrie, 2019 Locație: ASEM, bl. F, mun. Chişinău, strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 61 Telefon:
  • 078 693 000
  • 079 882 882
  • 069 22 44 96
Email: hello@pro-active.md Mai multe detalii găsiți aici

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.