26
10 2015
884

ODIMM invită antreprenorii să participe la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a VI-a Extinderea termenului limita

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) anunţă extinderea termenului limita pentru depunerea formularelor în cadrul celei de-a șasea ediții a Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” – 2015. Concursul se adresează IMM-urilor care pe parcursul anului 2014 s-au implicat în mod voluntar în activităţi social-corporative și au dat dovadă de atitudine responsabilă faţă de angajaţi, clienţi, comunitate, parteneri și faţă de societatea în care își dezvoltă afacerea. Participanţii la concurs vor fi evaluaţi de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, iar întreprinderile selectate vor fi decernate în cadrul uneia dintre nominalizări:
  • Protecţia mediului înconjurător;
  • Grijă față de angajaţi;
  • Integrarea socială și sprijinul acordat comunităţii;
  • Premiul Mare, pentru realizarea acţiunilor importante în mai multe dintre domeniile menţionate.
Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2015. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai concursului. Ghidul aplicantului și Formularul de aplicare pot fi accesate: Formular de aplicare RO Formular de aplicare RU Ghidul aplicantului Companiile eligibile ce doresc să participe la concurs sunt rugate să completeze formularul de aplicare și să-l expedieze până pe data limita 16 noiembrie 2015, cu menţiunea „Concurs RSC”, la sediul ODIMM (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chișinău, R. Moldova), la numărul de fax (022) 29-57-97 sau la adresa de e-mail office@odimm.md. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 29-57-41.

via | www.civic.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.