02
04 2015
788

Organizarea misiunii economice pentru antreprenorii din industria textilă și cea de procesare în Țările Baltice

Camera de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu Asociația Businessului European organizează în perioada 17-22 mai 2015 o vizită de afaceri pentru agenții economici din industria textilă și cea de procesare în Ţările Baltice, în oraşele Vilnius, Tallinn și Riga.

Prin intermediul misiunii economice CCI își propune să identifice oportunităţi de afaceri cu ţările Uniunii Europene în contextul semnării Acordului de Liber Schimb Comprehensiv şi Aprofundat; să promoveze potenţialul investiţional al Republicii Moldova, să identifice parteneri de afaceri şi să iniţieze negocieri pentru livrarea produselor agro-alimentare şi textile distribuitorilor în Țările Baltice.

Totodată, în cadrul acestei vizite vor fi pregătiți și instruiți producătorii moldoveni din domeniile agro-industrial şi textile pentru exportul pe piaţa Uniunii Europene, de asemenea, aceștia vor avea ocazia să se familiarizeze cu cerinţele și standardele care reglementează piaţa UE şi în special cea a Lituaniei, Estoniei şi Letoniei.

În programul de afaceri a misiunii se înscrie participarea la Summit-ul Ţărilor din Parteneriatul Estic, conferinţe, întrevederi bilaterale de afaceri, vizitarea întreprinderilor. De asemenea, participanții sunt încurajați să vină cu solicitări de întruniri bilaterale și propuneri vizavi de companiile pe care ar dori să le viziteze în dependență de profilul companiei.

Formularele pot fi completate aici.

Misiunea economică este organizată de către Camera de Comerț și Industrei și Asociația Businessului European în cooperare cu Ambasadele RM în Ţările Baltice, Camerele de Comerţ şi Industrie din Lituania, Estonia şi Letonia, fiind co-finanţată de proiectul „DCFTA – Informarea şi consolidarea capacităților agenţilor economici". Delegaţia oficială va fi condusa de domnul Valeriu LAZĂR, Preşedinte al CCI a RM.

Companiile interesate sunt rugate să transmită formularul de participare completat până la data de 10 aprilie 2015, în adresa Direcţiei Relaţii Internaţionale şi Evenimente de Afaceri a CCI a RM, tel.: 022 23-87-70, fax: 022 22-13-91; e-mail: foreign@chamber.md, persoană de contact: Eremia Viorel.

via | chamber.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.