

Particularitățile contabilității în alimentația publică
Centrul de Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia vă invită la un seminar dedicat particularităților contabilității în alimentația publică.
Temele seminarului:
- Alimentația publică: aspecte generale și particularități specifice. Politicile contabile ale entităților de alimentație publică.
- Organizarea fluxului documentelor contabile în cadrul entităților de alimentație publică.
- Particularitățile privind contabilitatea mărfurilor în entitățile de alimentație publică.
- Particularitățile privind contabilitatea produselor în entitățile de alimentație publică.
- Specificul calculării costurilor produselor în alimentația publică.
- Aspecte fiscale în sfera alimentației publice.
- Particularitățile evidenței numerarului în entitățile de alimentație publică.
- Perisabilităţile naturale în alimentația publică
- Înregistrări contabile privind reduceri comerciale și financiare.
- Întrebări și răspunsuri.
Formator:
Irina Ceban - director financiar, contabil la companii cu rulaje mari și consultant în contabilitate
Seminar practic pentru:
- Contabil-șef
- Director financiar
- Specialist in domeniul financiar și contabil
Evenimentul va avea loc pe 4 august de la 9:00 până la 17:00
Unde : str. Meșterul Manole 12/2, et.3
Costul participării: 900 MDL
!!! 20% reducere pentru toți cei care se înscriu cu un coleg! Reducerea se aplică atât dumneavoastră, cât și prietenului dvs.!
Detalii: 079 537 295
Înregistrare obligatorie! Vă așteptăm!
-
Domeniu:
-
Instituție: