28
07 2020
233

Particularitățile contabilității în alimentația publică

Centrul de Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia vă invită la un seminar dedicat particularităților contabilității în alimentația publică.

 

Temele seminarului:

  •  Alimentația publică: aspecte generale și particularități specifice. Politicile contabile ale entităților de alimentație publică.
  • Organizarea fluxului documentelor contabile în cadrul entităților de alimentație publică.
  • Particularitățile privind contabilitatea mărfurilor în entitățile de alimentație publică.
  • Particularitățile privind contabilitatea produselor în entitățile de alimentație publică.
  • Specificul calculării costurilor produselor în alimentația publică.
  • Aspecte fiscale în sfera alimentației publice.
  • Particularitățile evidenței numerarului în entitățile de alimentație publică.
  • Perisabilităţile naturale în alimentația publică
  • Înregistrări contabile privind reduceri comerciale și financiare.
  •  Întrebări și răspunsuri.

 

 Formator:
Irina Ceban - director financiar, contabil la companii cu rulaje mari și consultant în contabilitate

 

Seminar practic pentru:

  •  Contabil-șef
  • Director financiar
  • Specialist in domeniul financiar și contabil

 

Evenimentul va avea loc pe 4 august de la 9:00 până la 17:00

Unde : str. Meșterul Manole 12/2, et.3

 

Costul participării: 900 MDL

 !!! 20% reducere pentru toți cei care se înscriu cu un coleg! Reducerea se aplică atât dumneavoastră, cât și prietenului dvs.! 

 

Înregistrare

Detalii: 079 537 295

 

Înregistrare obligatorie! Vă așteptăm! 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.