23
01 2021
500

Seminar: Contabilitatea și raportarea TVA

Ai dori să fiți informat/ă în permanență cu privire la ultimele modificări fiscal-contabile privind Taxa pe Valoare Adăugată, însă timpul sau distanța nu îți permit să ajungeți la seminare de specialitate?

Nu trebuie te deplasezi nicăieri! PROACTIVE aduce seminarul practic privind TVA direct pe ecranul calculatorului tău!

Acest seminar este unul interactiv, de prezentare și interpretare în detaliu a tuturor noutăților legislative recente din domeniul TVA, dar și alte subiecte interesante și de actualitate din sfera TVA.

PROGRAM

1. Cadrul legal privind TVA. Noțiuni generale.
2. Aspecte fiscal-contabile privind TVA, aferentă operațiunilor de procurare ale bunurilor și serviciilor pe teritoriul Republicii Moldova. Deducerea TVA / raportarea TVA la costuri/cheltuieli în diverse situații specifice.
3. Aspecte fiscal-contabile privind TVA aferentă operațiunilor de livrare a bunurilor și serviciilor pe teritoriul Republicii Moldova.
4. Particularitățile TVA privind operațiunile de import-export de bunuri și servicii. Modul de reflectarea în Declarația TVA 12.
5. Aplicarea TVA în situații specifice:
  • comercializării produselor social-importate;
  • acordării reducerilor de preț și returnărilor de bunuri;
  • recunoașterii creanțelor/datoriilor compromise și altele
6. Aspecte problematice la determinarea proratei
7. Modul de restituire a TVA
8. Particularități de completare a Declarației privind TVA (Forma TVA 12). Modul de corectare a Declarației TVA 12.


Avantajele participării Dvs. la acest seminar:

  • Câștigi timp prețios. Nu trebuie să te deplasezi nicăieri, participi la seminar din fața propriului calculator.
  • Economisești bani. Costul de participare este mai mic decât cel al unui seminar fizic, organizat într-o locație aleasă de organizator. În cazul seminarului, cheltuielile și timpul petrecut călătorind spre locația fizică sunt eliminate.
  • Sunteți la curent cu noutățile și modificările legislative.
  • Primiți consultanță personalizată privind gestionarea corectă a oricărui aspect legat de TVA, adresând întrebări referitoare la subiectul dezbătut.
  • Aveți acces la înregistrarea video a seminarului încă două săptămâni. După finalizarea prezentării, aceasta se plasează pe platforma online, astfel încât poți urmări din nou prezentarea, oricând doriți în acest interval de timp.
  • Totul e simplu și fără efort: aveți nevoie doar de un laptop/calculator/tabletă/telefon și de conexiune la internet.
  • Informațiile primite sunt 100% practice. Căpătați siguranța de care aveți nevoie în cazul în care sunteți vizitat de inspectorii fiscali.

Trainer: Rodica Danii - director financiar, manager resurse umane, contabil la companii cu rulaje mari, trainer PROACTIVE din anul 2016 și consultant în contabilitate, este 1000 de persoane instruite și mii de ore predate.

Data evenimentului: 6 februarie

Locație: online

Investiție: 1290 lei

Înregistrează-te aici

 

 

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.