08
04 2020
800

Seminar online : contabilitatea salariului în perioada stării de urgență

Salariul este cel mai sufletist element din contabilitate întrucât este cel mai aproape de angajații noștri - resursa principală a unei afaceri. Situația epidemiologică din țară impune anumite restricții, ceea ce împiedică desfășurarea activităților profesionale în regim normal. Așadar, majoritatea angajaților lucrează de la domiciliu, unii au regim redus de muncă, alții din contra lucrează dublu!
  • Cum se calculează corect salariile în cazurile menționate?
  • Cum se contabilizează toate aceste aspecte corect?
Program: 1. Actele normative în vigoare, care reglementează modul de calcul al drepturilor salariale. 2. Calculul și contabilizarea indemnizaţiei de concediu de odihnă în diverse situaţii. 3. Calculul și contabilizarea indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă în diverse situaţii. 4. Ajutorul material – aspecte sociale, medicale, fiscale. 5. Tipuri de rețineri și contabilizarea acestora. 6. Modul de întocmire a dării de seamă privind reținerea impozitului pe venit, a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și a contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii calculate. 7. Drepturi și obligații privind retribuirea muncii. 8. Modul de reflectare al datoriilor față de personal și al datoriilor privind asigurările sociale și medicale în situațiile financiare. Formator: Rodica Cușmăunsă - conferențiar. univ. ASEM; contabil șef la mai multe companii; trainer PROACTIVE din anul 2016 și consultant în contabilitate; peste 1000 de persoane instruite și mii de ore predate. Investiție:
  • 590 lei până pe 20 aprilie
  • 690 lei din 21 aprilie
Perioada: 29 – 30 aprilie, ora 09:00-13:00 Detalii suplimentare: tel: 079 882 882 Email: consultant@pro-active.md https://pro-active.md/contabilitate-salariu/

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.