29
07 2021
391

Seminar practic: Plăți salariale și concedii în anul 2021

Legislația în domeniul remunerării muncii este frecvent modificată prin legi, hotărâri și regulamente noi, iar aceasta generează confuzii în modul de calcul al plăților salariale. Pentru a evita posibilele erori, participă la seminarul practic „Plăți salariale și concedii – 2021” ca să înveți de la experții PROACTIVE care sunt modificările recente și cum să aplici corect noile prevederi legislative!

 

Programul seminarului va include aspecte discutate cel mai frecvent  și activ în comunitatea contabilă, fiind adaptat la condițiile/restricțiile legate de pandemia Covid-19. Interpretările existente ale normelor legale vor fi examinate în detaliu, iar participanții la seminar vor primi explicații și recomandări privind depunerea dărilor de seamă fiscale. La toate subiectele examinate se vor prezenta exemple practice.

 

PROGRAM

1. Reglementarea muncii și a salariului
2. Procedura de angajare a noului salariat
3. Aspecte privind timpul de muncă și timpul de odihnă
4. Calculul salariului și al altor tipuri de plăți salariale în funcție de regimul și condițiile de muncă
5. Retribuirea muncii paznicilor și a altor lucrători în condițiile evidenței muncii globale a timpului de muncă
6. Calculul și contabilizarea indemnizației pentru incapacitate temporară de muncă în diverse situaţii: boli obișnuite, accidente de muncă și/sau boli profesionale
7. Totul despre concediul anual de odihnă, concediul paternal, concediul pe cont propriu, concediul pentru studii
8. Ajutorul material – aspecte sociale, medicale și fiscale.
9. Tipuri de rețineri și contabilizarea acestora
10. Calculul prestațiilor sociale din 01 ianuarie 2021
11. Declararea plăților salariale, primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și a contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii calculate - IALS21, IPC 21, IRM 19.

 

De ce nu trebuie sa ratezi acest seminar?

  • pentru că ai șansa să discuți despre modificările legislative cu impact în salarizare din 2021;
  • deoarece vei învăța să pui corect în practică modificările din legislație, atât cele din 2021, cât și cele din anii precedenți, evitând astfel eventualele erori;
  • problemele prezentate și soluționate în cadrul acestui seminar sunt probleme cu care te vei întâlni, cu siguranță, în activitatea ta și rezolvările lor nu sunt deloc evidente, pentru că ele necesită atât o cunoaștere temeinică a legislației fiscal-contabile în ansamblu, cât și o familiarizare cu felul cum le interpretează Fiscului. Astfel, vei avea ocazia să afli soluțiile optime pentru problemele concrete, punctuale, cu care te confrunți tu, personal!
  • în plus, primești gratuit suportul didactic, acces timp de trei zile la înregistrarea video a seminarului și, bineînțeles, Certificatul de participare, numai bun de atașat la CV-ul tău!!!

Formator - Rodica Cușmăunsă, dr. conf. univ. ASEM; contabil-șef la câteva companii; trainer PROACTIVE din anul 2016 și consultant în contabilitate; peste 1000 de persoane instruite și mii de ore predate.

Data: 8 și 9 septembrie


Investiție: de la 990 lei

Clienții fideli beneficiază de reducere 5%

 

Ocupă un loc la seminar

 

Locație: online

Tel. 079882882

Email: hello@pro-active.md

Web: www.pro-active.md

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.