13
07 2020
745

Sporim productivitatea afacerii prin instruirea personalului

Echipa Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova, anunță desfășurarea pe data de 15 iulie 2020 a unui eveniment online dedicat sporirii productivității afacerii ca urmare a pregătirii angajaților la locul de muncă.


Preocupările companiilor de ultimă oră țin atât de efectele COVID-19 asupra economiei, cât și de fluxul de personal.  În acest context, invităm antreprenorii și consultanții în afaceri să participe la acest webinar unde se va pune în discuție importanța formarii personalului, instruirii acestuia la locul de muncă și dezvoltarea competențelor necesare pentru o mai bună productivitate și inovare.


Acest eveniment este organizat cu suportul inițiativei EU4Business a Uniunii Europene în parteneriat cu Organizația Internațională a Muncii (OIM) și are în calitate de vorbitori reprezentanții OIM.


Speakerul evenimentului urmează a fi Alessandra Molz - Specialist în domeniul Calificărilor, Echipa de Asistență Tehnică pentru Munca Decentă și a Biroului de Țară pentru Europa Centrală și de Est al OIM din Budapesta (DWT/CO-Budapesta).


Co-speakeri vor fi Judith Dongus - Funcționar Junior (JPO), DWT/CO-Budapesta, și Iulia Drumea - Specialist Superior pentru Activitățile cu Angajatorii, DWT/CO-Budapesta.


Vorbitorii vor aborda următoarele subiecte:
Calificări și productivitate:
- Preocupările actuale ale antreprenorilor?
- Pârghii de creștere a productivității afacerii ca urmare a dezvoltării calificărilor
- Dezvoltarea personalului
- Instruirea la locul de muncă
- Ucenicia
- Calificările antreprenoriale și competențe.

 
Cum ar putea influența întreprinderile deciziile de politică
- Facilitarea asocierii
- Strategii de Calificări Sectoriale

Pentru a participa la eveniment este necesară completarea chestionarului de înregistrare.  


via | www.facebook.com

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.