19
03 2015
973

Târgul ofertelor educaţionale s-a deschis la Chişinău

Cine visează la o bursă de studii peste hotare are acum toate şansele să beneficieze de această experienţă academică inedită. Pentru al doilea an consecutiv, la Chişinău, se va desfăşura un târg de oferte educaţionale la care vor participa reprezentanţi a zeci de universităţi de la noi, dar şi din afară. Intrarea, la fel ca şi consultaţiile specialiştilor, sunt gratuite.

Participanţii la târg vor avea acces la standurile a peste 25 de expozanţi din România, Moldova, SUA, Cehia, Danemarca, Marea Britanie, Franţa, şi altele. La fel, vizitatorii vor putea găsi cursuri de limbi străine, şcoli de vară şi ONG-uri studenţeşti. Organizatorii evenimentului spun că fiecare ar trebui să vină să-şi găsească ceva pe potrivă. Tinerii au specificat şi cum arată portretul unui candidat eligibil pentru universităţile străine, dar şi ce acoperă, de obicei, o bursă.

Evenimentul va avea loc două zile, pe 20 şi 21 martie şi este realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Anul trecut, peste 1.600 de tineri au venit la acest târg, 200 dintre care beneficiază astăzi de burse în afară.


via | tv7.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.