06
11 2015
1174

Tinerele care vor să-și dezvolte abilitățile de lideri pot urma un program de mentorat

Până pe 1 decembrie te poți înregistra în cadrul programului de mentorat „Glow”. Programul va dura 6 luni și are ca scop dezvoltarea unei noi generații de lideri femei. GLOW Mentorship Moldova este o inițiativă de tineret care are drept scop dezvoltarea unei noi generații de lideri femei, sub îndrumarea individuală a mentorilor locali și străini. GLOW își propune abilitarea femeilor tinere din Republica Moldova pentru a deveni lideri creativi, încrezători, și orientați către acțiune la locul de muncă, în comunitate lor și acasă. Mentoratul este o formă de sprijin, prin care cineva ajută o altă persoană să-și atingă aspirațiile ori, conform unei definiții mai științifice: mentoratul este contribuţia semnificativă de la o persoană către alta pentru a ajuta tranziţia uneia dintre ele în termeni de cunoștințe, experienţă profesională şi mod de gândire. Prin urmare, programul dat de mentorat are ca scop asocierea femeilor tinere cu femei realizate profesional, pentru a putea face posibilă interacțiunea între ele, astfel încât acestea să discute despre succesele lor, aspirații, obiective și planuri de viitor. Cine se poate înregistra? Tinerele cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, care sunt în căutarea unui mentor. Ce oferă programul de mentorat?
  • comunicarea și inter-relaționarea într-un context multinațional (în edițiile precedente am avut mentori din peste 10 țări);
  • posibilitatea de a-ți dezvolta capacitățile de comunicare într-o limbă străină;
  • crearea unui cerc de noi cunoștințe („GLOW it’s about networking”);
  • sesiuni și traininguri gratuite pe diverse subiecte.
  • Condiții de participare:
  • cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional;
  • dorința de implicare.
Durata proiectului: 6 luni ce prevăd câte un meeting general și câte 2 întâlniri neformale în fiecare lună. Pentru înregistrare completează formularul până la data de 1 decembrie. Pentru mai multe informații, vizitați pagina de Facebook a programului sau scrieți u e-mail la adresa: moldovaglow@gmail.com.

via | diez.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.