24
11 2016
1084

Vrei să gestionezi corect compania în situații de risc? Vino la conferința organizată de ACAP

La 30 noiembrie 2016 va avea loc Conferinţa cu genericul "Retragerea companiei din zonele de risc: managementul și optimizarea". Evenimentul este organizat de Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova în colaborare cu una din cele mai mari companii de consultanță din Republica Moldova "Brodsky Uskov Looper Reed & Partners" și Facultatea Ştiinţe Economice, Departamentul ”Contabilitate şi Informatică Economică” a Universității de Stat din Moldova. Evenimentul va fi susţinut de partenerul media P.P. "Monitorul Fiscal FISC.md" și partenerul tehnologic Î.S. "Fiscservinform". Conferința are ca scop prezentarea informațiilor practice cu privire la modul de utilizare a recomandărilor de promovare a retragerii companiei din zona de risc. De asemenea evenimentul își propune să ofere prezentări relevante privind abordarea corectă și surprinderea esenței aspectului discutat cu referire atât la cadrul legislativ actual al Republicii Moldova, cât și la cadrul general al celor mai recente practici europene. La eveniment vor fi abordate următoarele subiecte:
  • Managementul riscurilor în cadrul entității în condițiile economiei concurențiale;
  • Optimizarea structurală a întreprinderilor și metodele de diversificare a riscurilor;
  • Managementul securității informațiilor și a datelor cu caracter personal, ca o modalitate de a salva eficiența în afaceri;
  • Modelarea situațiilor financiare în scopul atractivității investiționale;
  • Organizarea păstrării dividendelor în instituțiile financiare europene de top.
Conferința se va încheia cu lansarea discuţiilor constructive prin antrenarea experţilor din domeniul de consultanţă, audit şi juridic cu publicul participant. Evenimentul va constitui o buna oportunitate tuturor participanților şi, în special, conducătorilor, directorilor financiari şi contabililor-şefi ai companiilor mari prin prezentarea informațiilor de actualitate cu privire la managementul şi optimizarea procedurii de retragere a companiei din zona de risc. Conferința se va desfăşura la Hotelul Radisson Blue Leogrand, Sala “Tulip”, cu durata de la 13.00 – 17.00. Pentru a confirma participarea la conferință e necesar de a complete formularului de înregistrare. Termenul-limita de înregistrare – 25 noiembrie 2016, vineri, ora 18:00. Numărul participanţilor este limitat (nu mai mult de doi reprezentanţi ai companiei). Taxa de participare constituie 300 lei. Persoana de contact: asistent al Directorului executiv – Mariana Șelari, numerele de telefon 022-54-14-12, mob. 060117170. Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova (ACAP RM) este o asociaţie profesională, obştească, necomercială, de interes public, recunoscută de mai multe corpuri profesionale internaţionale. Avem ca scop oferirea programelor de certificare de înaltă calitate, de dezvoltare profesională continuă pentru contabili şi auditori, şi promovarea celor peste 1000 membri ai ACAP prin calitatea serviciilor, educaţie, etică, precum şi prin respectarea obligaţiunilor de membru al IFAC.

Agenda

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.