Monitorul SFS

SFS: câștigătorii celei de a III-a etape a „Loteriei fiscale”

Serviciul Fiscal de Stat anunță despre finalizarea celei de a treia etape a „Loteriei fiscale” și anunță startul celei de-a IV-a etape a concursului.
 
Astfel, per total, de la începutul anului curent, în cadrul celor trei etape trimestriale și o ediție specială, la „Loteria fiscală” au participat 32, 87 mil. de tranzacții în valoare totală de 9, 509 mld. lei. În urma tragerii la sorți, au fost desemnați 625 de câștigători. Aceștia au ridicat premii în valoare de câte 1000 lei (525 de persoane) și 1500 lei (100 de persoane, în cazul ediției speciale dedicate sărbătorilor de Paști). Până în prezent au fost oferite premii în valoare de 675 mii lei.

 

Potrivit regulamentului concursului „Loteria fiscală”, participant la concurs devine orice persoane fizică care a împlinit vârsta de 18 ani și este deținătoare a unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată din Republica Moldova, efectuează tranzacții de achitare a mărfurilor/serviciilor cu cardul bancar în țara noastră, iar suma tranzacției este mai mare de 30 de lei.

 

Începând cu luna octombrie, este în desfășurare cea de-a IV-a etapă a concursului, iar fiecare dintre Dumneavoastră poate deveni câștigător, dacă corespundeți criteriilor concursului descrise supra.

 

În cadrul celei de-a IV-a ediții (1 octombrie –31 decembrie 2020) vor fi selectați 175 de câștigători, care vor beneficia de premii în sumă de a câte 1000 lei. Tragerile la sorți pentru ultima etapă din acest an va avea loc la data de 21 ianuarie 2021.

 

Totodată, în perioada 1 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021 va fi organizată o ediție specială a Loteriei dedicată sărbătorilor de iarnă, în cadrul căreia vor fi puse în joc 100 de premii a câte 1500 lei, tragerile la sorți pentru ediția specială urmând să aibă loc la data de 28 ianuarie 2021.

 

Menționăm că, în legătură cu situația epidemiologică la nivel național, tragerile la sorți sunt desfășurate la distanță, în prezența membrilor comisiei, prin intermediul aplicațiilor Skype for business și Zoom.us. Desfășurarea tragerilor la sorți au avut loc urmare a recepționării informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova cu referire la tranzacțiile de achitare a mărfurilor/serviciilor prin intermediul cardurilor bancare.

 

Câștigătorii concursului sunt selectați urmare a desfășurării tragerilor la sorți, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org, și sunt informați despre premiul câștigat prin intermediul apelului telefonic din partea reprezentanților băncii, iar listele câștigătorilor pentru fiecare etapă trimestrială și ediție specială au fost publicate pe pagina web www.sfs.md.

 

Lista câștigătorilor la concursul  „Loteria fiscală”, etapa III-a

 

NOTĂ: Concursul a fost organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019.

 

Nu ezita! Achită cu cardul orice serviciu sau bun și câștigă premiul din cadrul Loteriei fiscale!


via | :

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

940 vizualizări

Data publicării:

29 Octombrie /2020 10:09

Domeniu:

Noutăți

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon