28
07 2022
431

SFS încurajează participarea contribuabililor la seminarele în trimestrul III al anului 2022

Serviciul Fiscal de Stat va oferi în continuare asistență și consultări fiscale contribuabililor, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia. În acest sens, autoritatea fiscală continuă organizarea  seminarelor cu participarea contribuabililor.
 
Programul celor 42 instruiri ce vor fi desfășurate în trimestrul III al anului 2022 a fost publicat pe pagina-web oficială a instituției la compartimentul „Seminare” și poate fi accesat aici.

 

Toate seminarele sunt gratuite și vor avea loc în regim mixt (format fizic și online). Înregistrarea la orice seminar, indiferent de raza de deservire a contribuabilului, poate fi efectuată la accesarea acestui link. Aveți posibilitatea să alegeți seminarul/seminarele la care doriți să participați și să completați formularul de înregistrare cu datele de contact necesare.  

 

SFS încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminarele ce urmează a fi desfășurate.

 

De asemenea, autoritatea fiscală încurajează contribuabilii să propună teme pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului Seminare de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.