foobar
Portalul „Monitorul fiscal FISC.md” constituie o internet revistă informativ-explicativă ce are în vizor domeniile de activitate ale Serviciului Fiscal de Stat (SFS) proiectate în societate. Această sursa online vine în ajutorul tuturor contribuabililor să prezinte informații oficiale și veridice în domeniul politicii fiscale, tălmăcirii legislației în vigoare, prezentării informațiilor utile, consultării și școlarizării mediului social și privat, promovării unei politici de parteneriat și de colaborare dintre societate, business și autoritatea publică.

O data cu lansarea paginii web oficiale a publicației periodice Monitorul fiscal FISC.md a fost făcut încă un pas important spre acordarea serviciilor calitative în cadrul unei societăți informaționale exemplare cit privește accesul la informație, viteza și volumul de informații transmise.

Utilizând la maximul soluţiile şi instrumentele societăţii informaţionale am orientat dezvoltarea produsului spre două obiective: extinderea acoperirii şi amplificarea funcţională. Extinderea acoperirii, ar însemna lărgirea semnificativă a auditoriului de cititori, aducând revista şi utilizatorilor din spaţiul internet. Amplificarea funcţională a productului însemna că, cu aceleaşi condiţii şi cu aceleaşi costuri de abonament, cititorii vor primi un volum mai amplu de informaţie.

Site-ul oficial al revistei Monitorul fiscal FISC.md nu este doar o sursa de informatii veridice si o comunitate de profesionisti, ci si o platforma eficienta pentru publicitatea Dvs.

Oferta noastra:
  • audienta maxima si o acoperire larga a auditoriului
  • targeting exact a publicului tinta(directori, contabili, top-manageri)
  • un set optim de extensii publicitare
  • preturi accesibile si sistem flexibil de reduceri
  • randament sporit al publicitatii
  • deservire calitativa
Date despre portal:
Vă rugăm să ne contactați pentru consultanță și pentru o ofertă personalizată.

Publicitate în revistăPublicitate online
P.P. „Monitorul Fisca FISC.MD”HORA Media Agency
Adresa: MD-2005, or.Chișinău, str. Constantin Tănase, 6Adress: MD-2012, or.Chişinău, str. G. Banulescu-Bodoni 45, of. 415.
Telefon: +(373) 22 82-20-28Telefon: +(373) 22 101-777
Fax: +(373) 22 21-12-02Fax: +(373) 22 101-777
E-mail: monitorul@fisc.mdE-mail: office@hora.md
Site: monitorul.fisc.mdSite: media.hora.md