Regulament campaniei de abonare la revista „Monitorul Fiscal FISC.MD” pentru anul 2013
 1. Organizatorul campaniei de abonare este Î.S. „Fiscservinform”, cu sediul: mun.Chişinău, str. Cosmonauţilor 6, MD-2005.
 2. Campania de abonare este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul Republicii Moldova, fiind destinată abonaţilor existenţi şi celor noi ai publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”.
 3. Campania de abonare are loc în perioada 17.09.2012 — 31.12.2013.
 4. Participanţii la campania de abonare sunt:
  • Posesorii abonamentelor la revistă pentru anul 2012, care vor contracta abonamente pentru anul 2013;
  • Abonaţii noi, care vor completa formularul de abonare la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” pentru anul 2013:
  1. la sediul Î.S. „Fiscservinform”,
  2. în cadrul Inspectoratelor Fiscale Teritoriale de Stat,
  3. în format electronic, prin intermediul site-ului www.monitorul.fisc.md şi care vor achita în termen de 10 zile lucrătoare costul integral al abonamentului.
 5. Campania de abonare presupune procurarea unui abonament la revista „Monitorul Fiscal FISC.MD” ce constă din 6 ediţii al revistei şi 1 ediţie a Codului Fiscal al RM în calitate de supliment promoţional.
 6. Recepţionarea ediţiilor:
  • Bunurile vor fi livrate beneficiarilor pe adresa indicată în formularul de abonare în decurs de 10-20 zile lucrătoare din momentul editării acestuia.
 7. Modalitatea de desfăşurare a campaniei de abonare:
  • Toţi participanţii la campania de abonare vor completa formularul de abonare la publicaţie, achitînd în termen de 10 zile lucrătoare costul abonamentului anual la „Monitorul Fiscal FISC.MD”.
  • Abonaţii la revistă vor fi introduşi în baza de date a participanţilor la campanie de abonare. Ulterior pe adresa electronică indicată va fi recepţionat un mesaj de confirmare a înregistrării cu succes în calitate de participant la campania de abonare.
 8. Organizatorul campaniei de abonare îşi rezervă dreptul de a modifica sau/şi completa condiţiile promoţiei, alcătuind acte adiţionale acestora, cu condiţia intrării în vigoare a modificărilor sau/şi completărilor după publicarea lor pe site-ul oficial al publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”: www.monitorul.fisc.md.
 9. Campania data are ca scop promovarea revistei de specialitate „Monitorul Fiscal FISC.MD” în rîndul contribuabililor.
 10. Regulamentul campaniei de abonare este prezentat publicului în conformitate cu legislaţia în vigoare a Republicii Moldova, prin intermediul publicării acestuia pe site-ul oficial al publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”: www.monitorul.fisc.md.
*pentru informaţii suplimentare privind abonarea la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” contactaţi-ne la numărul de telefon (022) 822-031 sau vizualizaţi pagina web www.monitorul.fisc.md