Regulamentul campaniei de abonare la revista „Monitorul Fiscal FISC.MD” pentru anul 2014
 1. Organizatorul campaniei de abonare este Î.S. „Fiscservinform”, cu sediul: mun.Chişinău, str. Cosmonauţilor 6, MD-2005.
 2. Campania de abonare este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul Republicii Moldova, fiind destinată abonaţilor existenţi şi potenţiali ai publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”.
 3. Campania de abonare se va desfăşura în perioada 11.09.2013 — 31.12.2014.
 4. Participanţii la campania de abonare sunt:
  • Posesorii abonamentelor la revistă pentru anul 2011,2012 şi 2013, care vor contracta abonamente şi pentru anul 2014;
  • Abonaţii noi, care vor completa formularul de abonare la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” pentru anul 2014:
  1. la sediul Î.S. „Fiscservinform”,
  2. în cadrul Inspectoratelor Fiscale de Stat teritoriale,
  3. în cadrul agenţiilor de presă,
  4. în format electronic, prin intermediul site-ului www.monitorul.fisc.md şi care vor achita în termen de 10 zile lucrătoare costul integral al abonamentului.
 5. Campania de abonare presupune procurarea unui abonament anual la revista „Monitorul Fiscal FISC.MD”, care include 5 ediţii al revistei şi 1 ediţie — Codului Fiscal al RM în calitate de supliment, precum şi acces gratuit la versiunea electronică al PP „Monitorul Fiscal FISC.MD”.
 6. Recepţionarea bunurilor:
  • Revistele vor fi livrate beneficiarilor pe adresa indicată în formularul de abonare, în decurs de 10-20 zile lucrătoare din momentul editării acesteia.
  • Accesul la versiunea electronică va fi efectuat în baza adresei electronice indicate la completarea formularului de abonare.
 7. Modalitatea de desfăşurare a campaniei de abonare:
  • Toţi participanţii la campania de abonare vor completa formularul de abonare la publicaţie, achitînd în termen de 10 zile lucrătoare costul abonamentului anual la „Monitorul Fiscal FISC.MD”.
  • Abonaţii la revistă vor fi introduşi în baza de date a participanţilor la campanie de abonare, cărora le vor fi create conturi personalizate în cadrul portalului www.monitorul.fisc.md. Informaţia privind datele de acces pe site va fi expediată pe adresa electronică indicata la înregistrare.
 8. Organizatorul campaniei de abonare îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau completa condiţiile prezentului regulament, alcătuind acte adiţionale acestuia, cu condiţia intrării în vigoare a modificărilor şi/sau completărilor după publicarea lor pe site-ul oficial al publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”: www.monitorul.fisc.md.
 9. Regulamentul campaniei de abonare este prezentat publicului în conformitate cu legislaţia în vigoare a Republicii Moldova, prin intermediul publicării acestuia pe site-ul oficial al publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”: www.monitorul.fisc.md.
*Pentru informaţii suplimentare privind abonarea la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” contactaţi-ne la numărul de telefon (022) 822-031 sau vizualizaţi pagina web www.monitorul.fisc.md