Panorama

Ce înseamnă să lucrezi pentru cel mai bun angajator din SUA

Celgene Corp., un jucător important în domeniul farmaceutic,a ocupat prima poziţie pentru doi ani consecutivi, în clasamentul Cei Mai Buni Angajatori din SUA, întocmit de Business Insider, datorită condiţiilor excelente de la locul de muncă. Compania dezvoltă şi comercializează terapii noi pentru tratarea cancerului şi a bolilor inflamatorii. Potrivit datelor publicate de PayScale, o platformă online care publică informaţii din domeniu, 91% dintre angajaţi ai firmei Celgene sunt extrem de mulţumiţi de condiţiile la locul de muncă. Aproximativ jumătate din totalul de 5.500 de salariaţi lucrează în sediul din New Jersey.
Ne place să spunem că o firmă mică se bucură de un succes mare. Fiecare dintre noi vine la job în fiecare zi cu convingerea ca putem aduce tot timpul ceva nou pentru pacienţii noştri din jurul lumii, a declarat Alan Colowick, unul dintre directorii de la Celgene.
Majoritatea angajaţilor de la Celgene sunt oameni de ştiinţă şi biostatisticieni, care se ocupă de cercetare clinică şi economie sanitară. Aproape 35% din personal are diplomă de master sau doctorat în domeniul medical. Salariul mediu al unui angajat cu experienţă ajunge până la 116.000 de dolari (83.945 de euro) pe an, nivel comparabil cu cel al unor companii mari din industria IT, precum Google sau Yahoo. Un alt beneficiu este că stafful Celgene are posibilitatea să interacţioneze cu pacienţii care depind de terapiile companiei, astfel încât să contribuie la îmbunătăţirea vieţilor acestora, conform PayScale 93% din totalul angajaţilor consideră că jobul lor are un sens.
Personalul companiei contribuie în mod constant la îndeplinirea obiectivelor, cu scopul de a îmbunătăţi vieţile pacienţilor în mod semnificativ, a spus Bob Hugin, CEO-ulCelgene. Suntem o companie care sprijină angajaţii implicaţi în ceea ce fac, a mai spus Hugin.
Celgene, devenită firmă independentă în 1986, a dezvăluit că personalul este înzestrat cu aceleaşi trăsături ca şi fondatorii: independenţă şi spirit antreprenorial, curajul de a gândi diferit şi angajament pentru cele mai înalte standarde ale inovaţiei medicale. Flexibilitatea este un alt avantaj pentru angajaţii companiei. PayScale a publicat că 97% dintre salariaţi au declarat că beneficiază de un program flexibil la locul de muncă
Toată lumea contează, a declarat Philippe Van Holle, vicepreşedinte executiv pe Resurse Umane la nivel global. Onorăm contribuţiile fiecărei persoane şi le încurajăm să îşi asume responsabilităţi noi. De asemenea, respectăm viaţa personală a angajaţilor noştri, în încearcarea de a crea un echilibru între familie şi serviciu.

via www.zf.ro

1959 vizualizări

Data publicării:

29 Aprilie /2014 17:03

Domeniu:

Noutăți

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon