19
09 2014
1597

Activitatea întreprinderii noastre constă în producerea mobilierului, specializarea fiind „Mobilier preșcolar și școlar.” Potrivit CAEM activitatea dată este codificată prin nr. 36100. Adresa juridică a întreprinderii se află în or. Chișinău, în timp ce secția de producție este situată în afara orașului Chișinău - în or. Durlești. Întreprinderea nu deține magazine, nici saloane, nici sală comercială, nici chioșcuri și nu prestează nici un serviciu populației

În contextul celor expuse mai sus, apar oare la întreprinderea noastră obligații de a deține autorizația primăriei or. Durlești și de a calcula și achita taxa pentru unitățile comerciale şi/sau de prestări servicii de deservire?

În conformitate cu prevederile art. 14 alin. (3) din Legea nr. 235-XVI din 20.07.2006 cu privire la principiile de bază de reglementare a activității de întreprinzător, persoanele fizice şi juridice sînt obligate să se înregistreze la organele de stat sau să solicite actele permisive pentru practicarea unei activități doar în cazurile în care aceasta este prevăzut expres de lege.
Acest articol este destinat doar pentru utilizatorii abonați

Pentru a vă abona, selectaţi abonamentul:

Premium

1499 lei

Classic

999 lei

Electronic

899 lei

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.